Portal 072info

​Održana sjednica Gradskog odbora ASDA Zenica (FOTO)

(Zenica, 01. septembar/ rujan 2016.) – Dana 31.08.2016. godine održana je sjednica Gradskog odbora Stranke demokratske aktivnosti – ASDA Zenica. Sjednici su prisustvovali članovi Gradskog odbora i kandidati sa liste za Gradsko vijeće Zenica. 

U toku sjednice razmatrane su dosadašnje pripremne aktivnosti za predstojeće lokalne izbore u Zenici, te je ocijenjeno da su one izvršene u planiranim rokovima i obimu, što su pokazali i rezultati anketa pojedinih medija i portala po kojima naš kandidat za gradonačelnika mr. Ramo Isak uživa daleko najveće povjerenje javnosti u odnosu na sve ostale kandidate.  
Zaključeno je da su svi kandidati sa liste, uključujući i kandidata za gradonačelnika Grada Zenica, maksimalno pripremljeni za predstojeću izbornu kampanju. 

Na sjednici je još jednom potvrđeno da će se Stranka demokratske aktivnosti – ASDA Zenica, kao sistemski uređena i organizovana stranka, u izbornoj kampanji fokusirati da građanima na zakonit i fer način prezentira svoj izborni program i strateške ciljeve za poboljšanje življenja u lokalnoj društvenoj zajednici, na način kako je to propisano Izbornim zakonom i definirano demokratskim načelima. 

Zacrtani programski ciljevi su realni, zasnovani na stručnim mišljenjima i projektima ekspertnih timova stranke, i pružaju dovoljno prostora da na realnoj osnovi, bez lažnih i neosnovanih obećanja, osiguraju bolji život naših građana u svim oblastima života.

 PROMO

[Galleries 824 not found]

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box