Portal 072info

​Predizborni skupovi ASDA u mjesnim zajednicama Vranduk i Nemila

PROMO – IZBORI 2016 – Stranka ASDA Zenica održala je jučer izuzetno dobro posjećen predizborni skup nemilskog kraja u Nemiloj, te u mjesnoj zajednici Vranduk. 

Mještanima su se obratili kandidati za Gradsko vijeće Zenica koji su naglasili da je krajnje vrijeme da se stavi ‘građanski veto’ na već unaprijed ‘uračunate glasove’ građana ovog kraja vladajućoj koaliciji. Građani će na najvišem demokratskom činu – izborima, kao odgovorni i dostojanstveni birači dati svoj glas demokratskim društvenim promjenama i kandidatima koji imaju neophodne stručne i etičke reference. 

Obraćanje kandidata za gradonačelnika Zenice, mr. Rame Isaka, dočekano je sa velikim zanimanjem i propraćeno je sa odabravanjem. 

On je naglasio da će njegova kancelarija biti cijeli Grad Zenica, uključujući i mjesnu zajednicu Nemila, gdje će zajedno sa građanima pronalaziti i rješavati njihove mnogobrojne lokalne probleme. 

Pozvao je mještane da iziđu na izbore, da daju svoj glas kandidatima ASDA stranke, te da na taj način osiguraju neophodne uslove za život dostojan savremenog čovjeka.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box