AMAR JAŠARSPAHIĆ GILE DOSAD NAJOŠTRIJE ODGOVORIO: Moj obraz je čist, a evo i dokaza!

Podijelite vijest

Podsjećanja radi, Amar Jašarspahić Gile nakon što je završio sa jednim od svojih nastupa na turneji u Americi ostavio je prostora svojim fanovima za fotografisanje. Jedna od gošći prišla mu je i kritikovala spominjući Cecu, nacionalizam i slično na što je pjevač burno odreagovao.

Nakon toga se prašina nije slegla, a popularni Kakanjac i pobjednik “Zvezda Granda” još je jednom reagovao, ovaj put najoštrije do sada:

– Ja ne mogu da vjerujem. “Hvala vam puno”. Profil sa kojeg je pisano je lažni a odjednom promjenjen u fan team, a ja sam sa istog blokiran! A njima je to služilo kao DOKAZ. Dame kriju imena i objavljuju samo svoje inicijale. A blago našim novinarima pa vjeruju porukama koje im stižu e-mailom i sve objave. Dragi moji Bosanci i ovdje i u dijaspori moj obraz je čist… A osoba koja je pisala u moje ime je locirana i neće na ovome ostati Ja sam njih želio poštedjeti jer su djevojke ali pogledajte osobe koje su me optužile pa onda recite da li još uvijek sumnjate u mene!

Po svemu sudeći, Amar se dao u istraživanje slučaja i želi otkriti ko ga je doveo do ruba dosad izgleda najvećeg skandala vezanog za njegovo ime. Čudno je što se još po pitanju ovog slučaja ne oglašava niko iz njegove produkcijske kuće Grand pa se mnogi sa razlogom pitaju da li je ovo još jedan dobro isplaniran marketinški trik.

Doznajemo.com