BALGERA Zenica
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Izdvojeno / Promo
Kurbani 2021

Ugostiteljski objekat “Balgera” u zeničkom naselju Radakovo, na adresi Dobrovoljnih davalaca krvi 4c, više od 20 godina omiljeno je mjesto brojnih građana Zenice koji dolaze upravo u ovaj moderno uređeni objekat kako bi uživali u jutarnjem, podnevnom ili pak večernjem izlasku.

Ugodan ambijent i prirodno okruženje ljetne bašte ovog ugostiteljskog objekta predstavlja idealno rješenje u vrelim ljetnim danima te spas od visokih temperatura.

Rashladite se najboljim Ledo sladoledima, osvježite uvijek svježim voćnim salatama ili uživajte u širokoj ponudi hladnih bezalkoholnih napitaka.

2185E469 2FBA 4B48 A71E 2E4CADECFEF0

Za sladokusce su osigurani i pažljivo pripremljeni belgijski vafli, kroasani i čoko musevi, a od slanih jela čekaju vas uvijek svježi sendviči pekare “Zara”.

Valja istaći da vas u Balgeri uvijek očekuju interesantne akcije, po kojima su postali prepoznatljivi, a među kojima je VIKEND akcija kada vas očekuje Frank kafa i Rauch sokovi za svega dvije konvertibilne marke.

6FDEB418 B7E2 4D58 892B F1AECB4414AA

Vidimo se u “Balgeri”, mjestu ugodnih trenutaka, ugodnih ljetnih večeri i prirodnog ambijenta kojim se razlikuje od drugih ugostiteljskih objekata na području Zenice i šire.

Zapratite ih na Facebooku KLIKOM OVDJE ili Instagramu KLIKOM OVDJE.