ĐANI NE ŠTEDI NIKOGA: Mitar Mirić je budala, a Saša Popović je uzeo pare i boli ga uho

djani99 e1610777598306 750x370 1

Folker Radiša Trajković Đani progovorio je o kolegama sa estrade, a tom prilikom nikoga nije štedio. On je otkrio da je njegov kolega Mitar Mirić navodno “propao”.

– Zato što je budala! Sad kad smo pali zajedno, prvo priča sa mnom super, a onda me napada kao što se ne javljam. Kao da sam mu ja kriv i da sam ja zvao policiju. On ima dobre pjesme, to stoji – izjavio je Đani.

Nakon što su prekršili mjere zabrane okupljanja, kada je porodica Trajković zatečena u jednom restoranu, tu je bio Mitar, tako da je i on kažnjen. Đani je tada slavio vijest da će dobiti unuka.

Potom se i osvrnuo na kolegu Darka Lazića.

Copy

– Mnogo gotivim tog momka i žao mi je to što mu se desilo. Otac mu je mlad umro, žao mi je jako. Svi smo mi u fazonu da se ljutimo jedni na druge kada je muka, tada mrzimo svijet. Ne zamjeram mu ništa -rekao je.

Pjevač nije štedio ni Sašu Popovića.

– Granda nema odavno. Sve je to prošlo. Nekada je to bilo, sad je, po mom mišljenju, veoma neozbiljno. Imaju lijepe emisije, ali nije ni Saša lud, za njega se ne sekiram. Uzeo na vrijeme pare i sad ga boli uvo!-kaže Đani.

Sinovima kupio stanove

Za kraj se pohvalio kako je sinovima Marku i Milošu kupio po stan u luksuznom naselju.

– Kupio sam sinovima dva stana i to sam uzeo na kredit koji redovno plaćam. Imam još dvije rate i to je to – rekao je pjevač.

Mirić: Bilo bi glupo zamarati se Đanijem

Međutim, nije se dugo čekalo na Mirićev odgovor, pa je morao da se oglasi.

-Šta bih mogao da kažem osim da je najbolje ne govoriti ništa i ne nastavljati se na ono ružno. Ovo je vrijeme kada svako za svakog može da kaže bilo šta, ali oduvijek se vodim onom da nije važno šta se kaže nego ko kaže. Sasvim je dovoljno da kažem da Đaniju priliči to što izgovara i ide uz njega da upućuje uvrede na račun kolega. Bilo bi glupo zamarati se tim stvarima budući da to ne govori o meni već isključivo o njemu i nemam vremena da razmišljam o tome šta taj čovjek izgovara, a kamoli da se sa njim nastavljam – zaključuje folker.

Express

Prethodni članakSlučajevi paralize lica poslije “Pfizerove” vakcine
Sljedeći članakTarik Ali: Ili će Evropa prihvatiti BiH takvu kakva jeste ili će počiniti genocid