Portal 072info

LUDI MJESEC UZ 072INFO: Dvije godine sa vama, osvojite vrijedne nagrade

Projekat ‘Portal 072info’ na inicijativu mladog Zeničanina Dine Pašalića pokrenut je 29. marta 2013. godine, a kada je Pašalić zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u svijetu medija okupio mladi tim koji će opravdati nove izazove koji im se stavljaju za zadatak.

Predanim radom i maksimalnim zalaganjem ovaj projekat 29. marta 2015. godine proslavlja dvije uspješne godine svoga rada i djelovanja, a koji je odmah po svom osnivanju postavio sasvim nove temelje i poglede na internet novinarstvo. Uloženi napori doveli su do činjenice da je 072info za kratko vrijeme postao najčitaniji internet portal u ZDK, a o čemu svjedoče statistike od preko 300 000 posjeta zagarantovatnih od strane Google Analytcs-a.

Uvidjevši ozbiljnost, popularnost, čitanost i političku izolaciju, portal je naišao na veliki broj poslovnih partnera a koji su sa razlogom prepoznali ozbiljnost portala ali i produktivnost marketinške službe.

Ipak, 072info u proteklom periodu nije se izdvajo samo po kvalitetnim vijestima, ozbiljnosti, čitanosti i popularizaciji, svoju jedinstvenost projekat je pokazao 29. marta prošle godine kada je po prvi put neki internet portal organizovao svoju proslavu rođendana i to u jednom zeničkom ugostiteljskom objektu. Tada su, uz brojne zvanice, na jednom mjestu bili redakcija 072info, čitatelji, poslovni partner ali i kolege novinari, a što je dovoljan pokazatelj koliko 072info uživa u respektu od strane kako čitatelja, kolega iz svijeta novinarstva tako i eminentnih privatnika/vlasnika firmi.

Iako se očekivalo kako je to vrhunac, 072info ove godine na inicijativu mladog direktora Dine Pašalića odlučio je svoj drugi rođendan proslaviti spektakularnim koncertom u Gradskoj areni Zenica. Naime, kralj narodne muzike Šaban Šaulić će 11. aprila u Areni Zenica upriličiti koncert, a čiji je povod upravo druga godišnjica portala 072info.

Kako uredništvo portala sve vrijeme maksimalno posvećuje veliku pažnju svojim čitateljima, tako i ove godine tokom cijelog mjeseca marta organizuju ‘LUDI MJESEC UZ 072INFO”, a kada će obradovati brojne čitatelje. Zahvaljujući sponzorima i poslovnim partnerima, sve čitatelje koji su članovi Facebook stranice 072info očekuju brojne nagrade sponzora i to:

– FRIZERSKO-KOZMETIČKI SALON ‘AYSUN’ – Friziranje i šminkanje

– AUTOŠKOLA 072-ZE – 4 vaučera po 200 KM, 20% jeftinije polaganje vozačkog ispita

– STOMATOLOŠKA ORDINACIJA D&N – Usluga popravke ili vađenja zuba

– FAST FOOD KING ZENICA – Poklon paketi (proizvod)

– PIZZERIA FRATELI ZENICA – Pizze za dvije osobe

– FITNESS&AEROBIC CLUB ELITE – Mjesec dana besplatnog korištenja usluga teretane

– ALVATEL/ZIP ZAP ZENICA – Besplatan priključak i korištenje interneta (mjesec dana)

– PIVNICA GATTO ZENICA – Novčani bon

– AG-SHOP JAŠAREVIĆ ZENICA – Poklon Monella Milano (Swarovski kristali)

– NAIL STUDIO AYSUN – Besplatna nadogradnja noktiju

– 072INFO – Ulaznice za koncert Šabana šaulića

Uvjereni smo kako će čitatelji 072info uživati u brojnim nagradama, a koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovim putem vas pozivamo da budete dio ‘LUDOG MJESECA UZ 072INFO’, ali i 11. aprila u Gradskoj areni Zenica, na koncertu godine kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Ostanite i dalje vjerni internet portalu 072info, a koji će nastaviti svoju Revoluciju u svijetu internet medija…

Podijelite članak