Muškarac koji ima osam žena otkrio njihove “stroge zahtjeve”: Stalno moram biti u formi

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Brazilac Arthur O Urso došao je u fokus javnosti nakon što je otkrio da je u vezi sa čak devet žena. Jedna je u međuvremenu odustala, a on je sada podijelio da se iza “čari” ovakvog života kriju i neki zahtjevi koje je on primoran ispunjavati.

Iako bi pojedini muškarci možda pomislili da Arthur živi njihov san, život ovog Brazilca nije nimalo jednostavan.

Arthur je priznao kako nije baš uvijek lako držati korak sa zahtjevima svojih partnerica, otkrivši djelić onoga s čim se mora suočavati samo kako bi one bile zadovoljne. Između ostalog, jedan dio podrazumijeva da “održava” svoje isklesano tijelo.

“Traže od mene da budem u formi, inače dobijem predavanja”, započeo je Arthur.

Kako bi zadržao top formu, Arthur neprestano ide u teretanu, a izbacio je i ugljikohidrate iz ishrane.

Iako neke od dama vole njegove izražene mišiće, Urso je rekao kako one imaju različite ukuse te da nekima od njih nije drago što se on toliko posvećuje svom izgledu.

“Neke od njih ne vole vidjeti da se toliko brinem o sebi, jednostavno su ljubomorne”, rekao je.

Urso se prvobitno oženio Luanom Kazaki, a par je dijelio seksi snimke koji su im donosile oko 73.000 dolara mjesečno na stranici OnlyFans.

Međutim, prošle godine Urso je odlučio oženiti još osam žena kako bi protestovao protiv “dosadne monogamije”. Vjenčanje nije bilo po pravnim propisima jer je poligamija u Brazilu zabranjena, no održana je ceremonija.

“Moja želja je oduvijek bila imati 10 žena. Imam samo jednu kćerku, ali želim imati dijete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osjećam prema svakoj od njih je ista”, rekao je on.

U međuvremenu, jedna od njih čije je ime Aghata, odlučila je napustiti veselu zajednicu, jer joj se nije dopadalo da dijeli supruga sa drugim ženama.

“Bio sam jako tužan zbog rastanka, a još više iznenađen njezinim izgovorom. Sve je bolje kad se dijeli”, rekao je on tada.

S Arthurom su saglasne i njegove ostale partnerice koje su izjavile kako je Agathin “stav pogrešan” te da je pristala na brak zbog avanture, a ne “pravih osjećanja”.

Klix