Portal 072info

NEĆETE VJEROVATI ŠTA PALI VODOLIJE: Evo kakvi su u seksu svi horoskopski znaci!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Horoskopski znak, naravno, nije jedina stvar koja određuje nečiju seksualnost, ali glavne crte su nevjerovatno tačno opisane. Saznajte koji su afiniteti vaše voljene osobe i uporedite sa svojim karakteristikama…

Neki znakovi su vatreni i svoja osjećanja razdvajaju od strasti, dok su drugi duboko emotivni i seksu se prepuštaju samo ako su uključene emocije i ljubav.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena: Vrlo je temperamentna, erotična i impulsivna. Privlače je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentiše na različite načine. Ima potrebu za dominacijom.

Muškarac: Vrlo izdržljiv i potentan — širokih seksualnih apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da “ljubavni vatromet” može biti učestao ali i “munjevit”, odnosno, kratkotrajan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubavni stil: Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tačno znate šta želite i sta vam pricinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i šta vas dovodi do uzbuđenja; skloni ste i preterivanju. Za vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbuđuje vas aktivna predigra i uživate u svakom deliću svog i partnerovog tela.

Poza: To mora biti neka poza koja vas stavlja u dominantan položaj – partner je na ledjima, a vi ste ga opkoračili i spustili se na kolena; položaj u kome možete da kontrolišete pokrete i ritam.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, uši i vrat.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču – dodiri, akcija, strast, nečiji provokativni ili erotski — slobodan izgled.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena: Vrlo je strastvena i romantična, a da bi ostvarila ljubavno-seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobođena svih predrasuda. Uživa u obilju dobrih uslova, strasti i “vrelih emocija” koje se izražavaju na direktan način.

Muškarac: On je dobar i potenatan ljubavnik, ume da bude vrlo privlačan i uzbudljiv. Deluje seksi i romantično, a svoju partnerku obasipa različitim nežnostima. Međutim, sklon je određenoj vrsti seksualnih preterivanja, odnosno, neumerenosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubavni stil: Izuzetno ste vešti u ljubavnom i seksualnom zavođenju, sjajno pronalazite nacin da partnerove ruke i usne uvek postavite na “pravo mesto”, tj. stil: “stavi pravu stvar na pravo mesto”. Uživate u dužoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepuštate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni dugi poljupci vas naročito uzbuđuju.

Poza: Vi ste u nekoj pozi na ledjima (žene), a partner vas je opkoracio, dok za muškarce važi obrnuta poza (partnerka je na leđima). Preferirate pozu klečanja, mada su kod vas dozvoljene sve poze koje vam pričinjavaju maksimalan užitak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču: dodiri, nečiji provokativni ili erotski izgled, a posebno vas uzbuđuje faktor opasnosti zvani “zabranjeno voće”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BLIZANCI

Foto: Profimedia

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena: Neumorno traga za “svojim kosmičkim blizancem” tj. za srodnom dušom koja treba da joj pruži intelektualno, seksualno i saznajno potkrepljenje. U tome je vrlo šarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i “nestašna”.

Muškarac: Vrlo lepršav, aktivan, radoznao i na prvi pogled “neuhvatljiv”. Ima raznovrsne seksualne i erotske fantazije, a nekim od tih fantazija ponekad zbuni svoju partnerku i ostvariće onoliko koliko mu partnerka bude dozvolila.

Ljubavni stil: Obožava ljubavno-seksualnu avanturu ili da se tako oseća prilikom čina vođenja ljubavi. Uzbuđuju vaš glas, pojava, usne — svaki detalj koji u vašoj glavi uzburkava misli i stvara novu seksualnu fantaziju. Imate potrebu da: čujete, vidite, pomirišite, liznete, okusite, probate sve što spada u seksualna zadovoljstva.

Pza: Neka od poza da lezite na strani ili na boku, licem uz lice, kao i uz veliku aktivnost nogu i ruku, a takođe i raznovrsne “akrobatske poze”.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito deo od malog prsta na ruci do lakta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču: priča, boja glasa, pokreti i različiti detalji.

RAK

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Foto: Profimedia

Žena: To je romantična ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osećanjima, povremeno ćudljiva, ali emotivno umilna i nežna. Prepušta se ljubavno-seksualnom vihoru tek kada oseti da je mažena, pažena i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove.

Muškarac: Ume da zavede svojim čestim izrazima emocija, beskrajnim nežnostima i vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i ume da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na razlčite načine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubavni stil: Obožava obilje nežnosti i dugu maštovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno-seksualni vrhunac je za njih “čin predaje”, potrebno je da osete potpuno poverenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor očiju, nežni i dugi poljupci, maženje i dodiri su njihove “slabosti”. Svaki deo tela je njihova senzitivna tačka ali samo pod “udarom jakih emocija”, jer samo osećanja vode ka strastima.

Poza: Vaš partner je u sedecem polozaju, široko razmaknutih nogu a vi se nalazite u njegovom krilu (za žene, a za muškarce obrnuti položaj), licem prema licu, uz nežne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim polozaj na ledjima i na strani (boku) koji vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze nežnosti.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito grudi, bradavice i stomak.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču: nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.

LAV

TAMABEPA, Seks, Zavođenje, Kancelarija, Posao, Sekretarica, Igrice

Žena: Ona je romantična heroina, energična i vrlo temperamentna – po potrebi ume da bude i vrlo nežna. Vrela krv struji njenim venama, ali u “odredjenoj pozi” ume da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

Muškarac:  On je uvek “mačo tip” ili “vitez lavljeg srca” — ljubav je njegova velika strast! Želi u svemu da bude najbolji – to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantičan i velikodušan ljubavnik. Svoju partnerku šarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira ali takodje dobro brine i štiti svoju ljubavnicu.

Ljubavni stil: Na direktan način i strastveno izrazavaju svoja osećanja, uzbuđuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponašanje. “Seksualni apetit” im je vrlo naglašen, prilično su izdržljivi i zahtevni. U ljubavno-seksualnom činu naizmenično se smenjuju energičnost i obilje nežnosti. Veoma su potentni i lako je “zapaliti” njihove strasti, pri čemu tačno razdvajuju emocije od seksualnih poriva.

Poza: Ona u kojoj sedite naspram svog partnera, sto vam zatim dozvoljava različite varijacije sedećih poza. Naročito vas uzbuđuju različite poze u kojima možete da ostvarite “seksualnu dominaciju” nad partnerom.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito kičma, bedra i prepone.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču: “vatreni pogledi”, iskre koje proizilaze iz nečije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci.

DJEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia

Žena: Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogućim manirima ponašanja. Naravno, iza te dobro uvežbane maske krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobođenih “teških stega”, stiže se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

Muškarac: Deluje rezervisano i “uglađeno”, naravno, sve u pokušaju da dobro kontroliše svoja osećanja i strasti. Ipak, moguće ga je izbaciti iz te “uštirkane poze”, ukoliko partnerka pokazuje iskrena osećanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma važna, ali ni on nije imun na “napade vrelih strasti”.

Ljubavni stil: Vrlo su zahtevni – svaki detalj je važan! Obožava osećaj bliskosti i poverenja, naročito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu duzinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vođenja ljubavi su jako važni, ali uz obaveznu “umerenost u svemu” — znači, bez preterivanja.

Poza: Položaj u kome sedite partneru u krilu (za žene, a za muškarce obrnuto), dodiri ruku su jako važni naročito po vratu i grudima. Neki od ležecih položaja licem uz lice, kao i mogućnost da tačno vidite partnerove izraze lica.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito stomak i deo od pupka na niže.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču: nečija boja glasa, gestikulacija ili mimika, celokupni izgled i pokreti.

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia

Žena: Ona je šarmantna i očaravajuća glumica, po potrebi neodoljiva i “čedna”. Uživa u igri zavođenja i dobro poznaje različite “ljubavne čarolije” za osvajanje partnera. Ima prefinjen ukus i “lako” se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i očekuje “poseban tretman”.

Muškarac: On je veliki romantik, neodoljivo ga privlače i uzbuđuju sve primarne ženske čari. Svojoj partnerki ume da priredi čarobne i nezaboravne trenutke u skoro savršenoj kombinaciji nežnosti, ljubavnog zanosa i seksualnog užitka. Vrlo je šarmantan i vešto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja.

Ljubavni stil: Preferira otmene stilove a odnos sa partnerom vodi direktno ka “ljubavnom vatrometu”, pri čemu ume dobro da kanališe svoju strast. Teži potpunoj harmoniji duha i tela, emocija i strasti ili potpunom jedinstvu u odnosu sa svojim ljubavnim partnerom.

Poza: Jedan od položaja u kome ste vi na leđima, a partner kleči (za žene, a za muškarce obrnuto). Naročito je važna upotreba ekstremiteta i aktivni pokreti.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito predeo duž kičme, bedra, grudi i stomak.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču – neciji izgled, utisak, različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci.

ŠKORPION

Foto-ilustracija: Profimedia

Žena: Ona je kraljica transformacija – od ljubavne zavodnice, neodoljive i strastvene osvajačice, do nežne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, što je čini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum.

Muškarac: On je vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i učiniće skoro sve da vas u potpunosti zadovolji ili potpuno “sludi” svojim strastima. Čak i njegova tajanstvenost ili ćudljivost ume da deluje hipnotički, jer lukavo i vešto koristi sve ljubavne čarolije. Pravi je mastor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruža veliko zadovoljstvo tokom seksualnog čina; vrlo je potentan.

Ljubavni stil: Obožava različite izazove koji podižu nivo strasti i adrenalina. Potpuno se predaje ljubavnom vrhuncu tek kada oseti da je u potpunosti osvojio, opčinio ili zadovoljio partnera. Poseduje izuzetnu strast koju vešto kanalise do zajedničke kulminacije. Sjajni su ljubavnici, ali i vrlo komplikovani..

Poza: Pretežno položaj na leđima, a partner je u nekoj od poza iznad vas (važi za žene, dok je za muškarce obrnuto). Međutim, preferira i određenu dozu egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguće, jer uzbuđenje, strast i inspiracija biraju odgovarajuću pozu.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito unutrašnji deo butina, prepone, grudi, bradavice i stomak.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču – provokacija različitih vidova, nečiji izazovni izgled, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strasni poljupci.

STRIJELAC

Foto-ilustracija: Profimedia

Žena: Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tačno zna sta želi od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan način (često joj nedostaje osećaj mere) izražava osvoja osećanja.

Muškarac: On je vrlo energičan, u deliću sekunde snalažljiv i vešt prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan šarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno – sve ono što partnerku razoružava pred njegovim osvajačkim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izražava osećanja, seksualne želje ili aspiracije. Za njega ne postoji: “ne” ili “ne mogu” – on sve može ako je ponesen osećanjima ili strastima.

Ljubavni stil: Obožavaju slobodu u svakom pogledu – nesputanost. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepuštaju ljubavno-seksualnom vihoru. Ponekad deluju “neukrotivo ili divlje”, što dovodi do dodatnog zajedničkog uzbudjenja. Uz napomenu, da ih klasičnost najmanje privlaci.

Poza: Neki od stojećih položaja licem okrenutim prema partneru ili leđima ka partneru. Posebno preferiraju određenu dozu neobičnosti ili originalnosti u ljubavnom činu, kao i egzibicionizma.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito prepone, unutrasnji deo butina, bokovi, donji deo leđa i stomak.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču – različiti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, nečiji stil i ponašanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia

Žena: Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri čemu i neprekidno povećava listu zahteva. Pri izražavanju osećanja deluje principijelno, odmereno i “strogo” – za sve postoje utvrđena pravila. Međutim, ume da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon što oseti maksimalnu sigurnost i poverenje izražava svoja osećanja i strasti.

Muškarac: On je pouzdan, izdržljiv i beskrajno uporan u svojim namerama. Potiskuje svoja osecanja, ali uvek gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izrazavanju umereno dozira emocije, strasti i prakticne sposobnosti. U ljubavno-seksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtevan i uspostavlja “stroge kriterijume”.

Ljubavni stil: Po svome stilu su vrlo konzervativni, preferiraju sve što potkrepljuje osećaj intimnosti, sigurnosti, poverenja. Uvek na strpljiv i siguran način, oprobanim receptom dolazi do onoga sto želi u ljubavno-seksualnom odnosu.

Polozaj: Nalazite se u nekome od klečećih položaja, a partner ima aktivnu ulogu (za žene, a za muškarce obrnuto). Posebno preferirate klasične poze, kao sto je položaj na leđima ili sa strane.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito unutrašnja strana kolena, stopala, grudi i stomak.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču – različiti izlivi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i nečije ponašanje.

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia

Žena: To je nesvakidašnja ili očaravajuća ljubavnica kod koje su dobro izmešana različita osećanja, snaga intelekta, seksualni nagon i poriv za prijateljstvom. Ume da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, šarmom i originalnim – nesputanim ponašanjem. Ponekad nije ni svesna svoje erotičnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tela u službi njenog ljubavnog osvajanja.

Muškarac: On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponašanjem i pritom je iznenađujuće inventivan ljubavnik. Ume da vas opčini svojim neobičnim idejama, kreativnim izražavanjem, emotivnom širinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodušnom; ukoliko mu je stalo – ume da je učini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.

Ljubavni stil: Obožava intelektualnu stimulaciju! Za njih seks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobičnog intelekutalnog, emotivnog i erotskog iskustva. S tim, sto je ta “neobičnost” vrlo rastegljiv pojam – preferiraju originalnost, nesputanost i određenu dozu (manju ili veću, sto zavisi od tacke stimulacije, inspiracije ili uzbuđenja) egzibicionizma.

Poza: Neki od stojećih položaja, licem uz lice ili leđima okrenutim prema partneru. Poze koje vam dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije ili neuobičajenosti – sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito članci, unutrašnji deo butina, prepone, stopala, grudi i bradavice.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podsticu: različiti izazovi, nečiji provokativni izgled ili ponašanje, gestikulacija, boja glasa i pokreti.

RIBE

Foto: Profimedia

Žena: Ona je romantična heroina koja predstavlja sintezu mašte i stvarnosti, osećanja i strasti, jave i fantazije. Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepušta svojim osećanjima, partneru i ljubavnom vihoru. Njena mašta prevazilazi standardne okvire, a u kombinaciji sa ljubavnim impulsima i erotskim podsticajima to vodi ka ostvarenoj fantaziji ili ka fatalnosti. Veoma je predana i “lako pada” na izraze sentimentalnosti, nežnosti ili ljubavno zavođenje.

Muškarac: On je izuzetno emotivan i poseduje neodoljivi šarm – pravi “Romeo”. Njegova maštovitost i beskrajni izrazi nežnosti ce vas vinuti u nebeske visine, ume emotivno da opčini i usreći svoju partnerku. Emocije i strasti uvek su neraskidivo isprepletene, lako se prepusta različitim užicima a najlepse ili najvece uzbuđenje oseća u ljubavno-seksualnom odnosu. Vrlo su plemeniti, popustljivi i pažljivi ljubavnici.

Ljubavni stil: Obožava da deluje stimulativno na svaki delić tela. Emotivni zanos koji osećate oslobađa vaša osećanja, maštu i erotske fantazije. Vrhunac u ljubavno-seksualnom odnosu za vas prestavlja “iskorak u drugu vremensku dimenziju”. Obilje nežnosti, poljupci i dodiri na vas deluju vrlo stimulativno.

Poze: Jedan od uobičajenih i omiljenih položaja je da ležite na boku, a partner je iza Vas, pri tome na sebi osećate njegov dodir, glas, dah i svaku drugu moguću stimulaciju (za žene, a za muskarce obrnuto). Uvek moraju da postoje beskrajni izrazi nežnosti, poljupci i dodiri.

Erogene zone: Uz primarne seksualne zone, naročito stopala, tabani, listovi, članci, gležnjevi, zatim grudi, bradavice i stomak.

Sugestija: Na seksualne fantazije vas podstiču: najrazličitiji izrazi nežnosti, topli pogledi, boja glasa, nečija pojava i pokreti, kao i strastveni poljupci.

(Telegraf.rs / AstroLook/Ana Rakić)

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME