Nevjerovatan gest Jelene Karleuše prema Donni Ares!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevačica Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares posljednjih mjeseci vodi pravu bitku za svoj život, budući da se bori sa opakom bolešću – rakom. Donna kroz komunikaciju preko svojih naloga na društvenim mrežama redovno obavještava svoje prijatelje i poštovaoce njenog rada o svom trenutnom stanju.

Mnoštvo kolega joj je pružilo podršku – kako preko poruka tako i u vidu posjeta, ali jedna od njenih koleginica se dodatno izdvaja, u pitanju je niko drugi nego Jelena Karleuše.

Jelena u više navrata davala podršku svojoj koleginici i svojim porukama je i ohrabrivala. Za jedan intervju je izjavila: “Željela bih da pozdravim ženu heroja Donnu Ares. Tek kada čovjek više nema izbora shvati koliko je jak. Dajem joj punu podršku, ljubav i vjeru. Sigurna sam da na njenom mjestu takođe našla svu tu snagu koju ona ima, da se borim i izborim. Sigurna sam da će sve biti u redu, zbog toga što žene kao ona, ne mogu, a da se izbore i da iz sveke bitke ne izađu kao pobjednice.“

cazinnet-dk_680_370_c1 68556_capture-20150322-134329

Ova u nizu izjava izavala je kod Donne mnogo emocije, pa je zbog toga odlučila da se oglasi porukom na svom fejsbuk profilu koju je posvetila Jeleni: “Budući da me pominje po novinama moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim!!! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voljeli je ili ne ovo je žena koja me u samom početku dok sam bila izgubljena i “na pola živa“ najviše ohrabrila svojim porukama!!! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči!!!!! Hvala ti. Bila si okidač za odluku da pobijedim ovo zlo!!! Jelena carice tebi i tvojoj porodici sve najljepše želje i svu sreću svijeta ti želim od srca!!!“ stoji u izjavi popularne Donne.

cazin.net

GODISNJICA
MARKETING