Nevjerovatan gest Jelene Karleuše prema Donni Ares!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Pjevačica Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares posljednjih mjeseci vodi pravu bitku za svoj život, budući da se bori sa opakom bolešću – rakom. Donna kroz komunikaciju preko svojih naloga na društvenim mrežama redovno obavještava svoje prijatelje i poštovaoce njenog rada o svom trenutnom stanju.

Mnoštvo kolega joj je pružilo podršku – kako preko poruka tako i u vidu posjeta, ali jedna od njenih koleginica se dodatno izdvaja, u pitanju je niko drugi nego Jelena Karleuše.

Jelena u više navrata davala podršku svojoj koleginici i svojim porukama je i ohrabrivala. Za jedan intervju je izjavila: “Željela bih da pozdravim ženu heroja Donnu Ares. Tek kada čovjek više nema izbora shvati koliko je jak. Dajem joj punu podršku, ljubav i vjeru. Sigurna sam da na njenom mjestu takođe našla svu tu snagu koju ona ima, da se borim i izborim. Sigurna sam da će sve biti u redu, zbog toga što žene kao ona, ne mogu, a da se izbore i da iz sveke bitke ne izađu kao pobjednice.“

cazinnet-dk_680_370_c1 68556_capture-20150322-134329

Ova u nizu izjava izavala je kod Donne mnogo emocije, pa je zbog toga odlučila da se oglasi porukom na svom fejsbuk profilu koju je posvetila Jeleni: “Budući da me pominje po novinama moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim!!! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voljeli je ili ne ovo je žena koja me u samom početku dok sam bila izgubljena i “na pola živa“ najviše ohrabrila svojim porukama!!! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči!!!!! Hvala ti. Bila si okidač za odluku da pobijedim ovo zlo!!! Jelena carice tebi i tvojoj porodici sve najljepše želje i svu sreću svijeta ti želim od srca!!!“ stoji u izjavi popularne Donne.

cazin.net