Portal 072info

Otkriveni seks-snimci srpskih političara: Poznata striptizeta urinira po bivšem ministru, dok je on u seksualnoj ekstazi

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Snimke orgija strancima dostavile organizatorice elitne prostitucije u Srbiji – bivša djevojka vođe “zemunskog klana” i supruga poznatog biznismena. Među damama sa snimaka su i popularna pjevačica, njena sestra, jedna uspešna voditeljica…, otkriva Kurir

Izvor: Kurir-info.rs

Srpska policija pokrenula je opsežnu istragu o elitnoj prostituciji u kojoj su učestvovale mnoge poznate ličnosti iz svijeta estrade. Kako Kurir saznaje, policija je tokom istrage došla do šokantnih otkrića i dokaza da su porno-snimci poznatih srpskih dama, mahom pjevačica i voditeljica (imena poznata redakciji), i pojedinih političara, među kojima je bilo i ministara, u posjedu stranih bezbjednosnih službi, i to preko dva kanala iz Srbije!

– Na čelu piramide elitnih prostitutki su dvije žene. Jedna je bivša nevjenčana supruga jednog od vođa „zemunskog klana“, dok je druga supruga poznatog biznismena. Njih dvije su, prema operativnim podacima, dostavile kompromitujuće snimke, na kojima pojedini političari iz prošlih, ali i sadašnje vlasti upražnjavaju seksualne odnose s poznatim estradnim ličnostima. Riječ je o scenama seksa koje su prilično zaprepašćujuće, čak i za one koji su na tom polju vrlo maštoviti. Na jednom od snimaka, osim sado-mazo pomagala, jedna poznata striptizeta urinira po jednom bivšem ministru, koji je u tom trenutku u seksualnoj ekstazi. Zasad se ne zna da li su one snimke ustupale za novac ili se radi o nekom drugačijem aranžmanu – otkriva detalje izvor Kurira i dodaje da se istraga vodi u najvećoj tajnosti.

On tvrdi da su na listi elitnih prostitutki koju policija posjeduje, između ostalih, jedna poznata pjevačica, njena sestra, zatim jedna bivša manekenka, a danas uspješna voditeljica, kao i mnoge druge poznate žene iz šou-biznisa…

– Policija je došla do saznanja da je veza političara i elitnih prostitutki i jedan poznati voditelj koji je zaposlen na televiziji s nacionalnom frekvencijom. Njegove djevojke „ordiniraju“ uglavnom po Crnogorskom primorju – zaključuje izvor Kurira.

Sagovornik Kurira naglašava da je elitna prostitucija krivično djelo, koje će u kombinaciji sa špijunažom mnoge u ovom lancu koštati slobode.

Zvaničnu potvrdu saznanja do kojih je ovaj medij došao nije uspio da dobije. Međutim, Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije, kaže da ga ove informacije uopšte ne iznenađuju.

– Špijunaža je drugi najstariji zanat, prvi je prostitucija. Ta dva zanata se oduvijek prepliću. Strane službe koriste tzv. kvalitetne prostitutke, koje opsjedaju (naše) političare i onda ih drže u šah-mat poziciji. Ako strane službe imaju kompromitujuće snimke, to znači da je naša kontraobaveštajna služba bila mrtva. A njihov posao je da štite domaće državnike, kakvi god da su. Osim prostitutki, u tom lancu mogu biti angažovani i policajci iz pratnje političara, koji uspostavljaju vezu političari – prostitucija.

Podijelite članak
  • 6
    Shares