Portal 072info

POLIKLINIKA “DR. STRIKA”: CT usluge na najmodernijem multislajsnom aparatu

Zenica je odnedavno dobila najsavremeniji dijagnostički centar u regiji – Polikliniku „Dr. Strika“, sa najmodernijom opremom svjetski poznate kompanije “General electrics”, koji se nalazi na adresi Bistua Nuova 3.

Poliklinika je najsavremenije opremljena sa posljednjom generacijom dijagnostičkih aparata, sa najnovijom softverskom nadogradnjom i dodatnom opremom, koja nudi najsigurniju i najnapredniju dijagnostiku u regionu. 

U Poliklinici „Dr. Strika“ pronaći ćete i najmoderniji multislajsni CT aparat „GE Revolution“, a u poliklinici posebno ističu angiografske procedure sa mogućnošću angiografije magistralnih arterija cijelog tijela.

Posjeduju i automatski injektor, koji omogućava najpreciznije izvođenje kontrastnih CT pretraga.

Automatski injektor, koji omogućava najpreciznije izvođenje kontrastnih CT pretraga

Softverske aplikacije posljednje generacije omogućavaju jedinstveno automatsko i najpouzdanije određivanje stepena stenoze (začepljenja) krvnih žila cijelog tijela.

Pored najsavremenijih dijagnostičkih aparata, Poliklinika dr. Strika posjeduje tim stručnjaka sa preko 30 godina iskustva iz oblasti dijagnostike, neuropsihijatrije i interne medicine koji obećavaju pacijentima ove ustanove brzu i pouzdanu dijagnozu i pravovremenu terapiju.

Usluge CT dijagnostike u Poliklinici “Dr. Strika” možete obaviti već od 100 KM, a svoj termin možete rezervisati na broj 032 970 444 ili ih posjetiti lično na adresi Bistua Nuova na broju 3.


Za sva dodatna pitanja i informacije dostupni su i na Facebooku.

Podijelite članak
  • 55
    Shares

Počitajte još

DAN ZENICE: Svečana akademija bez vijećnika SDA, A-SDA i SBB

Redakcija

Poklon Zenici za 583. rođendan: Svečano otvorena moderna Poliklinika “Dr. Strika”

Redakcija

Zenico, voljeni grade, sretan ti 583. rođendan!

Redakcija