Poruke koje nikada ne smijete da mu pošaljete

Podijelite vijest

Bez obzira kakva su vaša osjećanja prema muškarcu sa kojim ste trenutno u vezi postoje poruke koje nikada ne smijete da mu pošaljete, jer će on to shvatiti na pogrešan način. Koje su pročitajte u nastavku članka.

– Ako se sa momkom zabavljate kratko, nikada ne smijete da mu pošaljete poruku tipa: „Mislim na tebe“, jer on može to shvatiti kao da previše brzo idete u vezi, a on to možda ne želi. Može vam se desiti da vas ostavi, jer nikada ne znate šta on zapravo osjeća. Možda se boji obaveze i ovakva poruka bi mu bila previše, piše Ljepota.

– Ako ne želite s nekim da imate vezu bez obaveze, nikada ne smijete da mu pošaljete poruku u kasnim noćnim satima tipa: „Šta radiš?“, jer on tada može posmisliti da želite seks s njim.

– Ako ste tek upoznali momka i želite da ga pokažete drugaricama, prvo što će vam pasti na pamet su društvene mreže i slike na njima. Međutim, kako danas svi zaštite svoj profil na društvenim mrežama kako drugi ne bi vidjeli njihove objave i poruke, slanje poruke da želite da budete prijatelji na facebooku za njega može značiti da želite odmah da objavite kako ste u vezi. Prema tome ako želite drugaricama da pokažete njegovu sliku, to mu otvoreno i recite.

– Ako vas zanima gdje je vaš dragi bio i šta je radio, nikako ne smijete da mu pošaljete poruku tipa: „Gde si bio?“. To će ga sigurno otjerati od vas, jer će smatrati da ste ljubomorna djevojka koja će ga stalno proganjati. Radije mu napišite poruku tipa: „Kako si?“, pa u nastavku razmjenjivanja poruka ćete lako saznati gdje je bio.

– Ako živite odvojeno od roditelja i želite da oni upoznaju vašeg momka, nikako mu ne smijete poslati poruku tipa: „Želiš li da upoznaš moje roditelje ovog vikenda?“. To će mu se učiniti kao prevelik korak u vašoj vezi i može da se preplaši. Umjesto toga mu recite kako vam dolaze roditelji i kako se nećete moći vidjeti s njim, a ako on pokaže da je zainteresovan da ih upozna, to ćete lako dogovoriti.

Ljepota.ba