POSLIJE 67 GODINA BRAKA: Pročitajte pismo zaljubljenog deke!

Podijelite vijest

pismo

”Svaki put kada se snuždim, ja pogledam u tvoje oči. Još uvijek osjećam iskru vatre koja nas je spojila. Još uvijek čujem šapat mog srca, koji mi je rekao da smo stvoreni jedno za drugo”. Vjerujete li da ovako piše muž ženi poslije 67 godina braka?

Da ljubav može istim intenzitetom da traje više od šest decenija dokazuje pismo jednog 88-godišnjaka koji je našao vremena da poslije 67 godina braka obraduje svoju suprugu lijepim riječima i pažnjom.

U cjelosti vam prenosimo njegovo jednostavno pismo ispunjeno istinskim emocijama.

“Svaki put kada se snuždim, ja pogledam u tvoje oči. Još uvijek osjećam iskru vatre koja nas je spojila. Još uvijek čujem šapat mog srca, koji mi je rekao da smo stvoreni jedno za drugo… Ja sam želio da ostarimo zajedno. I jesmo! Za mene ti si jednako divna baš kao onog dana kada sam te upoznao. Često sam umio da ti kažem da kada sam te ugledao prvi put, mislio sam da gledam najljepšu djevojku na svijetu. Danas, ti si i dalje najljepša! Hvala što si mi dozvolila da podijelim život sa tobom! Za tebe, ja ću se popeti na najvišu planinu!”, piše u pismu ovog zaljubljenog starca velikog srca.

Telegraf