Portal 072info

Predstavljamo vam kompaniju ALVATEL – novog kablovskog operatera u Zenici

ALVATEL d.o.o. Zenica je društvo sa ograničenom odgovornošću, ovlašteno od strane državnih, federalnih i kantonalnih nadležnih institucija da obavlja poslove telekomunikacije.

Društvo je osnovano u decembru 2012. godine sa primarnom ulogom obavljanja i uloge mrežnog operatera, a zatim se bavi i djelatnostima i uslugama vezanim za web dizajn i web hosting.

ALVATEL d.o.o. zauzima značajnu poziciju na BiH tržištu i postaje prepoznatljiv po pružanju novih servisa, visokog nivoa kvaliteta usluga i profesionalnog odnosa prema korisnicima.

“Uz kontinuirano praćenje, kako evropskih tako i svjetskih trendova i najnovijih tehnoloških dostignuća na polju telekomunikacija, u našem Društvu veliki značaj pridaje se i željama naših klijenata”, istakli su iz ove kompanije.

Uspješna zenička firma odlučila je korisnicima ponuditi kvalitet, ali i cijene koje su definisane u skladu sa standardima kroz pokretanje novog brenda “ZipZap“.

Korisnicima “ZipZap” usluge su na raspolaganju kablovska televizija i internet po veoma pristupačnim cijenama. Digitalna kablovska televizija koja uključuje preko 100 SD i HD kanala dostupna je već od 13,00 KM.

Osim digitalne televizije, korisnicima su na raspolaganju i internet paketi po cijeni već od 15,00 KM.

Pored usluga digitalne televizije i interneta korisnicima je dostupna i ZipZap Box OTT usluga. Usluga je dostupna u širokom spektru povezanih uređaja, uključujući PC, Laptop, tablete, smartphone, STB i Connected TV.

ZipZap Box OTT je dostupan svima koji su pretplaćeni kroz “ZipZap Box”.

ZipZap Box OTT
vam nudi preko 80 regionalnih TV kanala uz EPG pregled , “Catch – up TV” i pauziranje “Live TV” funkcionalnosti.

Sporazum uključuje i integraciju sistema, te podršku i konsultantske usluge.

Kompanija Alvatel d.o.o. Zenica u narednom periodu planira uvođenje i VoIP Service usluge (telefonija).

Sve informacije o uslugama koje vam nudi ova kompanija možete dobiti pozivom na broj telefona +387 (0)32 200 860 ili putem web stranice ZipZap.ba.

ICT-PORTAL

Podijelite članak