Portal 072info

VRHUNSKI REGIONALNI STRUČNJAK: U Poliklinici dr. Strika ordinira subspecijalista dječije pulmologije i alergologije

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U Poliklinici dr. Strika ordinira subspecijalista dječije pulmologije i alergologije, vrhunski regionalni stručnjak u ovoj oblasti. Dječija pulmologija i dijagnostika bronhitisa, astme, pneumonije i alergija ima važnu ulogu za zdravlje djeteta pa je samim tim i bitan faktor za harmoničan život cijele porodice.

U zavisnosti od zdravstvenih potreba vašeg djeteta, u Poliklinici dr. Strika nudimo i širok spektar dijagnostičkih procedura za dijagnostiku pulmoloških oboljenja kod djece. Jedinstvena u regiji je i mogućnost testiranja plućne funkcije naših malih pacijenata – spirometrija posebno namijenjena za pedijatrijsku populaciju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

☑️ Spirometrija je metoda kojom se mjeri kapacitet pluća i protok vazduha kroz disajne puteve. Izvođenje spirometrije je vrlo jednostavno ali nam je potrebna saradnja naših malih pacijenata kako bismo dobili precizne rezultate. 
☑️ Spirometrija je veoma značajna za postavljenje dijagnoze astme, hronične obstruktivne bolesti pluća, emfizema i plućne fibroze. Spirometrija služi za uspostavljanje novih dijagnoza ali i u kontrolne svrhe za decu koja se nalaze pod određenom terapijom.
☑️Najnaprednijom, kompletnom i preciznom laboratorijskom dijagnostikom vršimo alergološke testove na inhalacione i nutritivne alergene za koje je dovolja kapljica krvi iz prstića vašeg djeteta.

Za sve konsultacije i rezervacije termina za pulmološke i alergološke preglede djece pozovite nas na broj telefona 032 970-444.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaša Poliklinika dr. Strika


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 540
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

ZENICA | Nema ga ko preuzeti: Tijelo muškarca, koje je policija jutros pronašla, još uvijek u stanu

Portal 072info

U zeničkoj zgradi Lamela već duže od 10 dana leži tijelo mrtvog čovjeka

Portal 072info

Zeničanin napadnut u centru grada, intervenirala hitna, uhapšena jedna osoba

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME