AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Promo

U zeničkom naselju Radakovo svečano je otvoren moderno preuređeni objekat Caffe “Balgera”, a koji svojim enterijerom, na čelu sa ljubaznim osobljem, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Još prije rata otvorio je svoja vrata brojnim sugrađanima, posebno mještanima Radakova, koji u ugodnom ambijentu provode najljepše trenutke svog vremena bilo da se radi o jutarnjoj ili popodnevnoj kafi ili pak večernjem izlasku.

Želeći svojim vjernim gostima ponuditi nešto novo, ali i pratiti svjetske trednove, nedavno je objekat nakratko zatvoren a zatim i renoviran, prateći svjetske standarde i trendove ugostiteljstva.

Nakon završenih radova, “Balgera” je jučer svečano otvorio vrata svojim gostima, a novouređeni enterijer izazvao je isključivo pozitivne kritike gostiju.

Ova činjenica i ne čudi budući da je na idejnom projektu uređenja radilo više arhitekti i dizajnera, što najbolje govori koliko je vlasnik vodio računa da finalni proizvod bude na zavidnom nivou.

Prilikom naše jučerašnje posjete ovom objektu – na dan otvorenja, tražilo se mjesto više. To je najbolji pokazatelj da će „Balgera“, ugostiteljski objekt koji egzistira više od 20 godina, i u budućnost zasigurno, još dugi niz godina, biti omiljeno mjesto brojnih Zeničana.

U nastavku pogledajte samo djelić renoviranog enterijera urađenog po najnovijim standardima, a vjerujemo da ćete već sada posjetiti ovaj objekat i uvjeriti se u napisano.