Portal 072info

ZipZap: Internet već od 15 KM, kablovska 10 KM, digitalna televizija 13 KM!

Firma ALVATEL d.o.o. Zenica osnovana je u decembru 2012. godine sa primarnom djelatnošću telekomunikacija, a zahvaljujući uspješnom poslovanju i percipiranju potreba svakodnevnice dolazi do pokretanja brend name-a “ZipZap”.

Ova uspješna zenička firma odlučila je svome gradu ponuditi kvalitet ali i cijene koje su definisane u skladu sa bh. standardima. Tako zahvaljujući kvaliteti i povoljnosti do sada broje veliki broj zadovoljnih korisnika svojih usluga, a svojom mrežom pokrivaju veći dio grada.

Nakon četiri godine intenzivnog rada na uslugama interneta, odlučuju se pokrenuti i kablovsku televiziju. Tako je Zeničanima na raspolaganju kablovska televizija sa velikim brojem kanala, a po veoma pristupačnim cijenama i to 10 KM mjesečno. U kvalitet, efikasnost i odgovornost firme uvjerili su se do sada mnogi Zeničani i Zeničanke, tako ova firma sa ponosom posluje bez prekida emitovanja programa i drugih poteškoća sa kojima se zenička javnost susretala kada govorimo o drugim firmama koje pružaju ovakve ili slične usluge.

Pored usluga kablovske televizije, na usluzi su i njihovi veoma pristupačni paketi interneta sa cijenom već od 15 KM, a svoje usluge pružaju bez turbulencija i smetnji u njihovoj isporuci. Tehnička podrška također stoji na raspolaganju svima onima koji se odluče koristiti njjihove usluge, a veliki broj zadovoljnih korisnika garant su da uspješnu djeluju i obavaljaju svoje obaveze.

Pored usluga interneta po cijeni od 15 KM, kablovske televizije u iznosu od 10 KM, svojim korisnicima nude i usluge digitalne televizije sa preko 100 kanala po cijeni od 13 KM. Valja istaći da uz uslugu digitalne televizije korisnici automatski dobivaju GRATIS usluge kablovske televizije.

!DUO PAKET!

Ukoliko se želite gledati TV bez poteškoća i smetnji, te surfati internetom bez prekida konekcije ove dvije usluge možete dobiti za nesvakidašnjih 25 KM u paketu DUO!

!HOT SPOT!

U toku je i eksperimentalna faza HOT SPOT interneta, a koja će uskoro osvojiti građane Zenice koji će se također još jednom uvjeriti kako ova zenička firma ide korak sa tehnologijom i potrebama društva.

Više informacija o uslugama i pogodnostima brenda ZipZap možete saznati ukoliko ih posjetite lično na adresi Bulevar  Kulina bana 28c, kontaktirate ih putem telefona 032 241 444, 063 299 559 , 063 299 050 ili putem web stranice www.zipzap.ba.

Podijelite članak