JA SAM ŠABANOVA ŽENA, A TI?! Tajni razgovor udovice i ljubavnice Šabana Šaulića

Nakon što su medijima počele da kruže špekulacije da je Šaban Šaulić svoju suprugu sa kojom je više od četiri decenije bio u braku prevario, Gordana Šaulić i Ivona Negovanović Cuca postale su glavna tema trač partija po gradskim kuloarima.

Pričalo se i raspravljalo ima li istine o nevjerstvu kralja narodne muzike. Mnogi su tvrdili da i te kako ima, čak su tome posvjedočili snimci na kojima Šaban ljubi 39 godina mlađu neafirmisanu kolegicu. Drugi su pak tvrdili da pjevač supruzi sa kojom ima troje djece tako nešto nikada ne bi uradio, te da bi se ona zasigurno od njega odmah razvela.

Šta je od svega što se špekulisalo istina najbolje danas znaju Gordana Šaulić i Ivona Negovanović Cuca, koje nikada nisu imale priliku niti su željele da se upoznaju, ipak svojevremeno su putem medija razmijenile par reči.

Dok je mlada pjevačica pokušavala svoje postupke da opravda tvrdeći kako nikada nije bila Šabanova ljubavnica, Gordana je ponosito na pitanja novinara o razvodu odgovarala:

– Ne razvodimo se. Šaban nikada neće otići od kuće. Cuce lete, otpadaju kao mušice.

Istina je, međutim, da se Goca jednom ipak razvela od Šabana. To se dogodilo davno, još na početku braka, a o tome je za medije sam muzičar pričao.

– Prevario sam Gocu da se uda za mene, dvaput. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam s… Ludovao sam, pogotovo sa Radetom Vučkovićem, po 2-3 dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo ženu. I žena poludjela i kaže: “Ako ćeš ti tako, daj za završimo”. I ja onako, nisam se još otrijeznio, kažem: “Pa, može”.

-Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem. A, ustvari, potpisujem razvod!

-Kad sam ja došao k sebi, sutra-prekosutra, kad sam se malo otrijeznio, rekoh: “Pa, ja se stvarno razvedoh!” I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži…Dugo smo bili razvedeni. Negdje oko 15 do 17 dana – prisejćao se Šaban, koji sa Gordanom ima troje dece Sanelu, Mihajla i Ildu koja je krenula njegovim stopama.

Zoran Kuzmanović Munja

Cuca je godinama u medijima izjavljivala da joj je Goca prijetila, ali Šabanova supruga na tu temu nikad nije željela da govori, držeći se damski i iznad situacije.

Nakon što se mlada pjevačica udala i pronašla svoju sreću daleko od Šaulića, konačno je i ostavila tu porodicu na miru.

Story

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE