Sedmični horoskop: Nekome se smiješe zanimljivi susreti

astrologija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Slijede zanimljivi susreti, novo životno iskustvo. Raspoloženi ste za ljubav, a opuštanje očekujete posebno za vikend. Moguća je nova veza ili učvršćenje postojeće.

Posao: Sedmica je izvrsna za miran rad, profesionalno usavršavanje, te strpljivo čekanje prilike za akciju, koja dolazi potkraj sedmice. Motivirani ste i puni novih ideja.

Zdravlje: Relaksirajte se svakodnevno.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Partner kao da “šestim čulom” osjeća šta vam treba. Silno ste zahvalni zbog toga i ne propuštate priliku da mu, na najljepši način, uzvratite. Bezbrižni ste.

Posao: Vrijeme je da se okrenete sebi i potražite odgovore na pitanje kamo idete. Nemojte se oglušiti na unutarnji glas, koji vam govori da nešto morate mijenjati.

Zdravlje: Izgledate svježe, puni ste energije.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Opustite se i uživajte. Ne ljutite se na sebe ako ste popustljivi prema partneru. Ne brinite, neće to zloupotrijebiti. Naprotiv, raduje se vašoj potrebi za nježnostima.

Posao: Nema razloga da osjećate grižnju savjesti, zato što ponekad ne mislite na posao. Ako zbog toga nešto i “propadne”, ne brinite, neće se odraziti na finansije.

Zdravlje: Pomalo umorni, ali sretni i zadovoljni.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Osjećate se izvrsno, raspoloženi ste za ljubav, želite voljenoj osobi ispuniti svaku želju. Ako ste sami, s jednom osobom uspostavit ćete pomalo neočekivanu bliskost.

Posao: Postoji niz povoljnosti za traženje svojih prava, povećanje plaće, veće učešće u odlučivanju. Polako, ali sigurno, rješavate i određene materijalne probleme.

Zdravlje: U slobodno vrijeme posvetite se hobiju.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Nemate više osjećaj da za vas nema prave osobe. Dolazite u mirnu i sretnu ljubavnu fazu. Oluja je iza vas, volite i voljeni ste više nego ikada. Na probleme zaboravite!

Posao: Dolazi izuzetna ponuda za novo radno mjesto ili honorarni posao, uz lijepu zaradu. Odmjerite razloge “za i “protiv”, ali ovako dobra šansa se ne propušta.

Zdravlje: I tjelesne vježbe otklanjaju umor.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Slijedi susret za kojim čeznete, pa će vam se činiti da su problemi nestali, kao da ih nikada nije bilo. Zaljubljeni ste, slijedi preokret, o kakvom niste sanjali.

Posao: Zaradit ćete ili dobiti priličnu svotu novca. To je prilika da dugoročnije planirate, da sa više optimizma gledate ka budućnosti i razmišljate o važnim odlukama.

Zdravlje: Dobro se osjećate, zdravi ste.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Imate šansu da se pomirite s voljenom osobom ili da riješite nesporazum. Ako ste sami, u nagovještaju je nova ljubav. Slijedite instinkt i nećete pogriješiti.

Posao: Primit ćete povoljnu vijest. Dobro znate šta možete očekivati od posla koji vam se nudi. Bliska osoba pomoći će vam da znatno poboljšate i materijalnu situaciju.

Zdravlje: Što više boravite u prirodi.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Uprkos maloj krizi, u prilici ste da provedite mnogo vremena s voljenom osobom. Tokom vikenda riješavate dilemu ili nesuglasice, završavate u strastvenom zagrljaju.

Posao: Slijedi odlučujući razgovor, što predstavlja pravi trenutak da shvatite na koga se možete osloniti i kojim putem trebate dalje ići. Trebate razmisliti i o jednom novom projektu.

Zdravlje: Energija je u porastu.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Blistate od zadovoljstva. Ljubavna sreća pokreće vas na nove životne poduhvate. Veza proživljava pravi preporod. Ako ste sami, na pragu ste nove ljubavi.

Posao: Znate u čemu ste griješili, šta treba izbjegavati, šta prihvatiti. U prilici ste da počnete novi posao, koji će poboljšati materijalnu situaciju. Izvrsno se snalazite.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Sazrelo je vrijeme da voljenoj osobi otkrijete šta vam leži na srcu. Ako skrivate istinu, partner može doći do krivih zaključaka. Ako ste sami, slijedi novo poznanstvo.

Posao: Vaša specifična narav od velike je pomoći. Ipak, morate premostiti određene zamke. Najvažnije je da budete ustrajni i da ne odustanete pred samim ciljem.

Zdravlje: Čitajte, plešite, opustite se.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Osjećate šta znači ljubav voljene osobe. Posebno je vikend pun prilika za uživanje. Ako želite početi nešto novo, uzvratite osjećanja potencijalnom partneru.

Posao: Pred vama su zahtjevne obaveze ili će vam se samo činiti da sporo napredujete. Neke ideje su neostvarive, pa je najuputnije da sačekate neku povoljniju priliku.

Zdravlje: Imate sjajnu, pozitivnu energiju.

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Otežano uspostavljate balans između obaveza i ljubavi. Sve češće osjećate se uskraćeni za emocije i nepotrebno dramatizirate. Tražite mnogo, dok sami pružate nedovoljno?!

Posao: Dobro zasučite rukave, pogotovo što vam je energija u usponu. Izvrsno se snalazite u timskom radu. Imate šansu da ostvarite plan i riješite materijalne problem.

Zdravlje: Odlično, u sve ste boljoj kondiciji.