Portal 072info

Sedam muških tajni koje svaka žena mora da zna

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne umiju da pročitaju signale koje jedni drugima šalju.

Kako bi svima olakšao ovu situaciju, Robert Mani, autor knjige “The guy s guide to love”, ženama je otkrio male muške tajne koje će im pomoći da shvate kako funkcionira muški mozak.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

1. Nesigurni su. Većina frajera priznaje da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada djeluju potpuno sigurni u sebe.

2. Povremeno žele da zamijene ulogu lovca i plijena. Muškarci vole da se igraju lovca, ali, također, žele da povremeno budu i plijen zbog toga što često ne znaju pravilno da pročitaju naše signale. Zato će vam biti zahvalni ako im jasno stavite do znanja da vam se sviđaju.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

3. Ne pamte detalje. Dok mi u svoju memoriju pakujemo sve sitnice koje smo saznali o njima, oni svoju filtriraju i ne pamte mnoge stvari koje s njima podijelimo. Međutim, to uspješno nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će odmah pokušati da vam pomognu da ga riješite (i onda zaboraviti na njega).

4. Vole kada cijenite njihov smisao za humor. Naravno, vole i kada im to pokažete, zato se nasmijte njihovim šalama bez ustezanja (naravno, samo ukoliko su vam smiješne).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

5. Put do njihovog srca, zaista, vodi preko stomaka. Obožavaju da jedu, ne skrivaju to i zato ovu informaciju dobro iskoristite. Ako ne volite da kuhate, izađite s njim na mjesta gdje ima hrane, sigurno će to cijeniti.

6. Žele djevojku koju mogu da odvedu mami. Čak i ako to ne uradi odmah ili želi da sačeka s upoznavanjem, muškarac pored sebe uvijek želi djevojku koju može da predstavi porodici i prijateljima.

7. Dobar muškarac ne želi da se promijenite zbog njega. Budite najbolja verzija sebe, osjećajte se ugodno i on će biti sretan uz vas. Ne dopuštajte nesigurnim muškarcima da vas promijene zbog sopstvenih kompleksa. Ako vas ne voli onakvu kakva jeste, onda zaslužujete boljeg frajera.
Avaz.ba

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6