Serija “Sestre“odnosi redom sve nagrade

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Serija “Sestre“ jako se dopala bosanskohercegovačkoj publici i već nakon 50-tak epizoda postala jedan od najgledaniji sadržaja u medijskom eteru. Glavna glumica Rubina Dilaik tako je postala i miljenica domaće publike, ne samo one indijske.

Kada se serija premijerno počela emitirati u Indiji na nacionalnom izboru najboljih TV sadržaja osvojila je tri glavne nagrade: žiri ju je proglasio najboljom serijom, a publika serijom s najboljom pričom. Tematika “Sestara“ specifična je i ekskluzivna, pa je tako osvojila i srca gledatelja. Posebna skupina u društvu, kinnarsi, godinama nisu smjeli u javnost, a posebno na TV. Ovakvim projektima skida se stigma sa njih i demistificira se jedan čitav dio indijske kulture.

Pored nagrada koje je osvojila sama serija, ITA statuu dobila je i glavna glumica za koju je žiri imao samo riječi hvale. Time su sudije samo potvrdile ono što indijska javnost zna već duže vrijeme, a to je da je Rubina ultimativna zvijezda. Soumya je samo lik koji je potvrdio prestiž koji je lijepa glumica već stekla ulogama u “Punar Vivah“ i “Jeannie Aur Juju“. Rubina je tada zablistala i na crvenom tepihu u smaragdnoj haljini te i na tom frontu odnijela pobjedu.

Seriju “Sestre“ možete pratiti radnim danom u 21:50h samo na OBN-u.

GODISNJICA
MARKETING