Portal 072info

072INFO Obavještenje kandidatima za predstojeće Lokalne izbore

Najčitaniji internet portal u ZDK obavještava sve političke subjekte koji učestvuju na Lokalnim izborima da će, u toku predizborne kampanje, dobiti mogućnosti zakupa plaćenog političkog oglašavanja!

Svaki kandidat ima pravo zakupa prostora, shodno ranije definisanoj Marketing ponudi koju je moguće dobiti ukoliko nas kontaktirate e-mailom redakcija@072info.com ili putem telefona +387603170521Naš Marketing odjel stoji vam na raspolaganju za sva pitanja.

Osim toga, u sklopu plaćenog političkog oglašavanja na 072info imate pravo na gratis izradu reklame koja se prikazuje našim posjetiocima kojih mjesečno bilježimo 300.000!

Portal 072info objavljivat će isključivo zakupljene političke sadržaje kandidata i političkih opcija, u posebnoj kategoriji IZBORI 2016 koja je vidljiva i na naslovnici portala. Zadržavamo pravo objave određenih sadržaja ili istraživačkih tekstova koji su u vezi s kandidatima, radi što objektivnijeg informisanja javnosti o kandidatima.

Valja istaći da se zakupljeni prostor političkog oglašavanja, banner – reklama, očitava u svakom našem objavljenom tekstu kojih dnevno objavimo oko 50.

EFEKTNOST OGLAŠAVANJA

Na Općim izborima 2014. godine 072info reklamirao je, između ostalih, Savez za bolju budućnost BiH – Fahrudin Radončić i neke od kandidata ove stranke. Upravo se SBB BiH na području Zeničko-dobojskog kantona našao na drugom mjestu po broju osvojenih glasova i to 32.090 osvojenih glasova (19.60 posto) za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona.

Kandidat Mirsad Isaković, koji se također reklamirao putem 072info, osvojio je dovoljan broj glasova za ulazak u Predstavnički dom PS BiH.

Osim njega, tu je i kandidat Ismet Sarajlić, koji je također osvojio veliki broj glasova i ušao u Skupštinu ZDK.

To su samo neki od primjera da se investiranje u marketing 072info uistinu isplati i postiže željene efekte.

Za više informacija pozovite nas na kontakt broj telefona ili nam se obratite e-mailom!

velikiizbori

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box