Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela 072info.com portala prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti. Nijedan dio 072info.com portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

Strogo je zabranjeno preuzimanje bilo kojeg sadržaja sa portala 072info.com bez prethodne pismene dozvole. Svako preuzimanje za komercijalnu distribuciju bez prethodne dozvole podložno je tužbi. Za dozvolu za preuzimanje sadržaja obratite se na e-mail: [email protected]

Ukoliko smtrate da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti 072info.com portal na e-mail adresu: [email protected]

072info.com portal sadrži linkove i tekstove web portale trećih osoba, koji su objavljeni u dobroj namjeri i 072info.com portal se ne može smatrati odgovornim za sadržaje kojih nije autor 072info portal. Sadržaj izvan portala, odnosno tekstove koji nisu naše autorsko djelo, koristite na vlastitu odgovornost.

Komentari na vijestima i na našoj Facebook stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove portala 072info.com. Zadržavamo pravo da obrišemo komentare bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, 072info.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

072info.com zadržava pravo izmjena ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. 072info.com portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Važećom verzijom se smatra trenutno izložena na portalu 072info.com