Portal 072info

O nama

Redakcija

Portal 072info je pravo osvježenje u svijetu internet medija koji je uz pomoć mlade ekipe za rekordno kratko vrijeme zadobio povjerenje široke mase.

Svojom požrtvovanošću, aktuelnošću, preciznošću, kvalitetnim vijestima i objektivnošću Portal 072info je za kratko vrijeme postao svakodnevno sredstvo informisanja velikog broja čitatelja, što ga čini najčitanijim internet Portalom u ZDK i šire.

Danas, kada svaki medij biva pod nečijom kapom, 072info svojim radom dokazao je kako nije proizvod nečijih političkih ostvarenja, nego je u potpunosti nezavisan.

Vijesti koje vam svakodnevno pruža Portal 072info za kratko vrijeme postale su vaše omiljeno štivo u svijetu internet medija. 

Svoju revoluciju u svijetu internet medija nastavljamo iz dana u dan, a svakodnevni porast čitatelja i članova na Facebook stranici čine nas jednim od rijetkih Portala koji je za kratko vrijeme postao broj 1 u ZDK i šire.

O prvoj godišnjici rada Portala pisali su eminentni bh. mediji, a što je dovoljan pokazatelj o respektabilnosti uredništva i članova redakcije koji čine 072info. Osim toga, spektakularni rođendanski koncert u Gradskoj areni Zenica, povodom dvije godine rada i djelovanja, također je događaj koji je oborio rekorde posjećenosti u zeničkoj “Areni”.

Medijska pokroviteljstva najvećih dešavanja u Bosni i Hercegovini te ogromna popularnost koju uživamo samo su neka od ostvarenja kojima se 072info ponosi, a više od 80 zadovoljnih poslovnih partnera garant su kvalitete i produktivnosti onih koji su prepoznali revoluciju ovog jedinstvenog Portala sa sjedištem u Zenici.

REVOLUCIJA U SVIJETU INTERNET MEDIJA!
Kontakt: redakcija@072info.com

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box