Portal 072info

O nama

072info.com

Portal 072info je pravo osvježenje u svijetu internet medija koji je uz pomoć profesionalne redakcije za rekordno kratko vrijeme zadobio povjerenje široke mase.

Svojom požrtvovanošću, aktuelnošću, preciznošću, kvalitetnim vijestima i objektivnošću Portal 072info je za kratko vrijeme postao svakodnevno sredstvo informisanja velikog broja čitatelja, što ga čini najčitanijim internet portalom u ZDK i šire.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Danas, kada svaki medij biva pod nečijom kapom, 072info svojim radom dokazao je kako nije proizvod nečijih političkih ostvarenja, nego je u potpunosti nezavisan.

Vijesti koje vam svakodnevno pruža Portal 072info za kratko vrijeme postale su vaše omiljeno štivo u svijetu internet medija. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svoju revoluciju u svijetu internet medija nastavljamo iz dana u dan, a zahvaljujući svakodnevnom porastu čitatelja i članova na Facebook i Instagram stranici čvrsto stojimo na tronu i nastojimo opravdati činjenicu da smo najčitaniji i najpopularniji internet portal na društvenim mrežama u Zeničko-dobojskom kantonu i šire.

O prvoj godišnjici rada portala pisali su eminentni bh. mediji, a što je dovoljan pokazatelj o respektabilnosti redakcije 072info. Osim toga, spektakularni rođendanski koncert u Gradskoj areni Zenica, povodom dvije godine rada i djelovanja, također je događaj koji je oborio rekorde posjećenosti u zeničkoj “Areni”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Medijska pokroviteljstva najvećih dešavanja u Bosni i Hercegovini te ogromna popularnost koju uživamo samo su neka od ostvarenja kojima se 072info ponosi, a više od 200 zadovoljnih poslovnih partnera garant su kvalitete i produktivnosti onih koji su prepoznali revoluciju ovog jedinstvenog Portala sa sjedištem u Zenici.

REVOLUCIJA U SVIJETU INTERNET MEDIJA!
Kontakt: redakcija@072info.com / marketing@072info.com

REKLAMA
KRAJ REKLAME