072INFO OTKRIVA: Koncert popularnog Ace Pejovića u zeničkoj “Areni”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Jedan od najpopularnijih pjevača na Balkanu Aco Pejović održat će svoj solistički koncert u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici, saznaje 072info.

Nakon što je do posljednjeg mjesta ispunio dvoranu Mejdan u Tuzli, potom proteklog vikenda tri noći zaredom i Tašmajdan u Beogradu, na oduševljenje publike otkrivamo kako će ovaj trenutno najtraženiji pjevač upriličiti nezaboravan muzički koncert u zeničkoj “Areni” i to 8. oktobra sa početkom u 20 sati.

Organizator Beral music potrudit će se i ovaj put da koncert u Zenici bude na zavidnom nivou kako je to bilo sa svim prethodnim koje su organizirali, a sudeći da je Pejović imao interesantne goste na koncertima u Tuzli i na Tašu, poput Mirze Selimovića, Tropico benda…, očekuje sa da će se Pejoviću na stejdžu u Zenici, također, pridružiti neko od interesantnih muzičkih imena.

Još nisu poznate informacije u vezi sa cijenom ulaznica i zvaničnim datumom početka njihove prodaje, o čemu će naš portal blagovremeno obavijestiti javnost.

Nakon više od dvije godine pauze, zenička “Arena” konačno će biti domaćin koncertnog spektakla, a pauzu uzrokovanu pandemiju prekinut će najtraženiji vokal u regionu Aco Pejović.

Aco Pejović Arena Zenica

Više informacija o koncertu pratite na Facebook događaju klikom OVDJE.