072INFO: SDA, je*i se, i ti i tvoje “čaršije”!

Portal 072info u proteklom periodu, očekivano jer smo najutjecajniji i najčitaniji medij u Zeničko-dobojskom kantonu i namećemo se kao ozbiljan konkurent na bosanskohercegovačkoj medijskoj sceni, vrlo često je meta napada zeničke SDA i njenih botova.

Osim što se za ime portala vežu potpuno netačni podaci, nekadašnji članovi redakcije, pokušavaju se inputirati i određeni podaci koji uopće ne odgovaraju istini, u posljednje vrijeme, baš u stilu SDA, postalo im je interesantno i koliko prihoduje portal 072info. Čudno, zar ne, da se SDA zanima za novac…

Članovima zeničke SDA koji, u nedostatku testosterona, takve objave plasiraju na nekoliko lažnih Facebook stranica, čije objave prate osobe diskutabilnog intelekta poput njihovih administratora, uredništvo portala ovim putem, javno, poručuje da portal 072info nije nastao na temelju prevara i laži, da tokom osam godina uspješnog egzistiranja nema nijednu nezakonitu aktivnost, što se ne bi moglo kazati za portale kojima oni upravljaju.

Kriminal koji podržavaju i razvijaju od lokalnog do državnog nivoa, očigledno, pokušavaju sakriti napadajući one koji na to ukazuju. Osim toga, posebno nas raduje činjenica da svaku objavu pomno prate, čitaju, dijele, a potom i promoviraju na svojim debilnim stranicima. Sretni smo jer ćemo ih tako, najprije, prosvijetliti, ali i zbog činjenice da nam dokazuju kako su bolje upućeni u sadržaj koji objavljemo nego članovi redakcije. Upravo to i boli zeničku SDA, znaju da je u Zenici uspio projekt portala a da pri tome nije bio prinuđen ovisiti o njima. Samostalnim radom, trudom i zalaganjem, 072info danas je portal koji predstavlja omiljeno štivo u svijetu internet medija za gotovo četiri miliona posjetitelja mjesečno.

Uz poziv da nastave pratiti naše vijesti, dok bezuspješno pokušavaju napraviti svoje pištolj-portale koji propadnu prije nego dožive mjesec postojanja, redakcija 072info ovim putem zeničkoj SDA i njenim botovima (imena poznata redakciji, op.a.) poručuje da se prevashodno zabave pranjem novca na maskama, šatorima, respiratorima, vakcinama, stotinama umrlih od koronavirusa jer im nisu omogućili adekvatnu zdravstvenu zaštitu.

Osim toga, pozivamo zeničku SDA, ukoliko žele, da nas dodatno inspirišu novim nebuloznim objavama jer ćemo vrlo rado objaviti podatke u vezi sa portalima koje oni finansiraju, kriminalu u ustanovama gdje, također, još uvijek “vedre i oblače”, te brojnim drugim malverzacijama koje su u njihovom stilu. U međuvremenu, podsjetit ćemo ih da su u Zenici doživjeli nezapamćen poraz i poniženje, a da Opći izbori 2022. godine kucaju na vrata dok se oni još nisu dozvali od šoka zvani “Fuad Kasumović”. A trebali bi. Čim prije.

Do tada, zeničkoj SDA i njenim botovima, inspirisani pjesmom “Dubioze kolektiv”, poručujemo ” SDA, je*i se, i ti i tvoje “čaršije”!”, a nadležnima da konačno pokažu hrabrost i procesiuraju one koji vode stranice na kojima se iz dana u dan omalovažavaju ugledni građani, narušavaju njihovi ugled i čast.

Redakcija 072info

Prethodni članakČile pokazuje da brzo uvođenje cjepiva ne podrazumijeva kraj zatvaranja
Sljedeći članakPet trikova uz koje će vam dom uvijek fino mirisati