Portal 072info

10 GODINA USPJEŠNOG RADA: Kompanija “Duo Mont” lider na tržištu stolarije u BiH!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kompanija Duo Mont počela je sa radom prije deset godina, kao proizvodni obrt, ali zbog povećanja obima poslovanja i orijentacije na izvoz stolarije iz BiH, preregistrovani su na d.o.o. kompaniju prije pet godina.

„Smatramo da je kvalitet našeg rada, kao glavni faktor, najviše uticao na porast obima poslovanja Duo Monta-a. A kvalitet naših usluga i proizvoda obezbjedili smo poslovanjem sa renomiranim svjetskim firmama, koje nama daju garanciju, te je i mi možemo davati svojim klijentima“, istaknula je Edina Bajrić.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Osim kvalitete, veliki utjecaj na uspješno poslovanje imaju i dobra usluga, ljubaznost, garancija i odgovornost uposlenih.

Tržište i povjerenje klijenata širom BiH, Duo Mont je osvojio kontinuiranim stručnim i praktičnim osposobljavanjem svog profesionalnog tima, uz suradnju s vrsnim dobavljačima i kooperantima.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

„Kompanija Duo Mont je u samom vrhu u našoj branši i uvijek pokušavamo biti ukorak sa najnovijom tehnologijom i istu iskoristiti što kreativnije. Stoga smo osigurali ponudu pvc i alu stolarije, koja predstavlja sintezu najnovijih tehnoloških rješenja, dugogodišnjeg iskustva i vrhunske kvalitete“, ističe Bajrić.

Radi se o kvalitetnoj PVC stolariji, sa pet i šest komornim profilima u raznim bojama, a sve prema odabiru klijenata. Koriste materijale renomiranih proizvođača PVC profila, te nude kompletnu izradu PVC proizvoda u svim bojama RAL-a i DECORAL-a.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

„Naša gotova PVC stolarija izrađuje se od Gealan profila, koga odlikuje dugovječnost, visok kvalitet i sigurnost, dobra toplinska i zvučna izolacija, estetska dotjeranost i ekonomičnost, te mali troškovi održavanja. PVC profili ojačani su čeličnim pocinčanim profilima“, tvrdi Bajrić.

Iz ponude izdvajaju NJEMAČKI GELAN PROFIL SA TRI DIHTUNGA!

Za više informacija kontaktirajte ih na broj telefona 062/830-628 ili 062 210 915 ili ih posjetite na adresi Armije BiH 46a, Zenica, svakim danom osim nedjelje od 8 do 17 sati.

Dostupni su i putem zvanične Facebook stranice klikom OVDJE, a možete posjetiti i njihovu web stranicu www.duomont.ba.

ULAZNA VRATA, VRATA SA DEKORATIVNIM PANELIMA, GARAŽNA VRATA, ZIMSKE BAŠTE I OGRADE, KLIZNE STIJENE, PROZORI I ROLETNE, SOBNA VRATA, KOMPLETNO OPREMANJE OBJEKATA PVC STOLARIJOM…


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 296
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Firmi “Duo mont” u Zenici potrebni monteri i radnik u proizvodnji!

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6