10. JUBILARNI ZENICA FASHION WEEKEND

10. JUBILARNI ZENICA FASHION WEEKEND

zfwOgledalce , ogledalce ko je najljepši na svijetu???

Zanimljiv , sofisticiran i urban izgled nove kampanje ZENICA FASHION WEEKENDA predstavlja jedinstvenu žensku ljepotu i gracioznost. Lijepa i perspektivna Aida Čehajić, model FASHION AKADEMIJE BIH, utjelovila je ulogu zaštitnog lica projekta.

Percepcija ljepote i lijepog, tema je ovosezonskog projekta te se stoga i kampanja ogleda u sloganu « oslobodi se predrasuda, pogledaj se u ogledalo». Prvenstveno trebamo voljeti sebe, ali dobrim kombinacijama odijevnih predmeta možemo doprinjeti svom samopouzdanju i biti zadovoljniji sobom, poruka je kampanje ZENICA FASHION WEEKENDA. Za Aidinu prekrasnu toaletu, koja nosi naziv APOKALIPSA, pobrinula se modna dizajnerica Edina Osmančević. Kreacija je dio Edinine nove kolekcije DEJA VU, koja će biti prikazana u okviru projekta. Za frizuru i make up bio je zadužen tim frizersko kozmetičkog centra TOUCH, a fotografije je načinio jedan od najboljih modnig fotografa u BiH Haris Hasanica. Nakon pripremnog dijela dušu kampanji svojim perfektnim dizajnom dao je art direktor projekta Hasan Pašić. ZENICA FASHION WEEKEND zvanično počinje u petak 24.05. 2013. godine press konferencijom i druženjem sa novinarima u kultnom zeničkom clubu Raffaello, te castingom za modele. Zenica će u dvije večeri na vrhunskoj scenografiji predstaviti najbolja imena domaće modne scene, te goste iz regiona.

Velika pozornost usmjerena je domaćim tekstilnim proizvođačima, te će u okviru prve večeri biti prikazano nekoliko ekskluzivnih revija novih BH tekstilnih brendova sa vrhunskim kolekcijama. Zenicu definitivno očekuje modno ludilo i dani uživancije za modne sladokusce. 

10. JUBILARNI ZENICA FASHION WEEKEND – 25. i 26. 05. 2013. GRADSKA ARENA ZENICA

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE