Portal 072info

10 neočekivanih upotreba Tic Tac kutijice

tic tacUkusne bombončiće od peperminta poznatije pod nazivom Tic Tac bomboni mnogi rado nose u svojoj torbi. No, slatkiš koji osvježava dah može vam biti od koristi čak i kada pojedete zadnji, a sve zahvaljujući praktičnoj plastičnoj kutijici. Saznajte na koje sve načine možete iskoristiti ambalažu Tic Tac bombona.

1. Kao kutijice za začine i sjeme – u kutijicu presipajte začin ili sjeme voća, povrća ili cvijeća, zalijepite naljepnicu te ispišite ime.

2. Kao šiljalo sa spremnikom – Obično, metalno šiljalo fiksirajte kroz otvor na poklopcu. Ono će se zaglaviti te njime možete šiljiti olovke, a strugotine će ostati u ambalaži.

3. Kao kutijica za ukosnice – u kutijicu spremite sve ukosnice te kroz otvor na poklopcu ih vadite po potrebi.

4. Za spremanje slušalica – Slušalice od mobitela ili MP3 Playera stavite u kutijicu te spremite u torbu ili džep. Tako se neće zapetljati niti uništiti.

5. Za spremanje ukrasnih traka – zarolanu vrpcu za ukrašavanje poklona ili tkanina stavite u kutijicu te provucite kroz otvor na poklopcu. Traka se tako se neće zapetljati i zgužvati.

6. Za lančiće i perlice – Nakit i perlice pohranite u kutijice jer tako se neće rasipati niti međusobno zapetljati.

7. Kao ambalaža za tablete – dozu tableta koje morate popiti tijekom dana spremite u kutijicu i stavite u torbu ili džep.

8. Za spremanje uredskog pribora – pribadače i spajalice stavite u odvojene kutijice te ih kroz otvor na poklopcu izvlačite po potrebi.

9. Za štapiće za uši – krećete li na put izvadite nekoliko štapića za uši, spremite ih u kutijicu i spremite u kozmetičku torbicu.

10. Kao kutijica za kovanice – kovani novac ubacite u kutijicu te je stavite u automobil ili torbu.

zadovoljna.hr

Podijelite članak