Portal 072info

10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ponekad je važno naučiti čitati između redova jer i najjednostavnija poruka može značiti puno više.

Ljubav je jedna od onih stvari koju je nemoguće razumjeti ili objasniti, ali ne postoji ljepši osjećaj. Možda još uvijek niste osjetili onu pravu ljubav, ali budite sigurni da je to puno više od požude. Možda vam još nije rekao da vas voli, ali je to učinio na svoj suptilan način. Možda to čini svakodnevno naizgled uobičajenim porukama.

Zato smo izdvojili 10 poruka koje muškarci šalju kad su zaljubljeni:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

1. „Tako sam ponosan na tebe.“
Prava je rijetkost da ćemo biti istinski ponosni na nekoga koga ne volimo. Razmislite o tome. Ponos obično predstavlja osjećaj zadovoljstva zbog nečijih dostignuća. Dakle, ako je muškarac ponosan zbog postignuća njegove ljepše polovice, njezina su dostignuća na neki način i njegova.

2. „Imam planove za savršen vikend s tobom.“
Ako danima unaprijed razmišlja o tome kako će s vama provesti vikend, to sigurno nije muškarac koji razmišlja o strategiji pomoću koja će vas odvesti u krevet (ili nestati bez traga.)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U slučaju da vaš dečko ima ambiciozne planove, budite sigurni da on onda ima ambicije i da ostane dugo s vama, u ozbiljnoj vezi.

3. Iznenadne „Nedostaješ mi/Volim te“ poruke.
Ova vrsta poruka otkriva da muškarac razmišlja o vama tijekom cijelog dana, bez obzira na to gdje se on nalazi. Ako vam vaš dečko stalno govori da mu nedostajete, to je vjerojatno zbog toga zato što ste mu stalno u mislima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. „Jesi li jela?“
Za nešto neiskusnije, ova bi se poruka mogla činiti sasvim normalnom, ali mogla bi značiti puno više. Kad im je do nekoga stalo, oni imaju potrebu štiti tu osobu na sve moguće načine. Zato je ova poruka način da vam pokaže da se brine za vas.

5. „Ne moraš ići u teretanu.“
Drugim riječima: „Volim te ovakvu kakva jesi.“ Naravno da oba partnera moraju voditi računa o prehrani i tjelovježbi, kao i o svom cjelokupnom izgledu, ali su te iste stvari u njegovim očima puno manje važne kad su u vas potpuno zaljubljeni i teško im je zamisliti da možete izgledati još i bolje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

6. „Ovaj film/knjiga/pjesma me podsjeća na tebe.“
Jednom kad se zaljubite, sve stvari koje radite tijekom dana podsjećat će vas na voljenu osobu. Ako vam stalno govori da ga nešto podsjeća na vas, znači da mu ne izlazite iz glave!

7. Poruka koja u sebi sadrži riječ „maženje“ ili se odnosi na tople zagrljaje.
Ovo je dio koji čisti seks razlikuje od onog ljubavnog. Ako vaš dečko uživa u vašim zagrljajima i maženju, postoji velika mogućnost da gaji jake i intenzivne osjećaje prema vama – one koji nadilaze čisto seksualno zadovoljstvo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

8. „Ostanimo kod kuće večeras. Sami.“
Jednostavno, ako vaš muškarac petak ili subotu navečer preferira provesti kod kuće, s vama, znači da ste mu vrlo važni.

9. „Volio bih da si sad ovdje.“
Ako dobijete ovakvu poruku od svog dečka, vrlo je vjerojatno da je zaljubljen u vas. Prava ljubav podrazumijeva stalnu naklonjenost. Ako vam vaš partner šalje ovakve poruke dok je zauzet drugim stvarima, onda je bez sumnje riječ o ljubavi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

10. „Moja mama me gnjavi da bi te voljela upoznati.“
Muškarci svoju majku nikad neće zamarati ženama u koje nisu zaljubljeni. Zato je ovo jasan znak da mu puno značite. Dakle, ako je došlo vrijeme za upoznavanje dviju najvažnijih žena u njegovom životu, onda taj muškarac vidi budućnost u vašoj vezi.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME