Portal 072info

10 stvari koje žene kriju od muškaraca

U stvari, čak i one ne znaju zašto su tako misteriozne.

Da li žene varaju više od muškaraca? Ne, mi ne govorimo o varanju uopšte. Da li žene vole da glume? Ne, mi čak ne govorimo ni o tome kako žene glume u spavaćoj sobi. Mi govorimo o nekim lažima koje žene govore. Govorimo o nekim stvarima koje žene uglavnom kriju od muškaraca, piše Ljepotaizdravlje.

Da li je misteriozna žena privlačna? Da, većinu ljudi bi privukla zagonetna žena. Sada, hajde da razgovaramo o stvarima koje žene kriju.

Muškarci veruju da znaju sve o prošlosti žene. Ali činjenica je da djevojke imaju tendenciju da sakriju neke od divljih stvari koje su radilie tokom mladosti. One strahuju od osuđivanja. Možda ćete promijeniti mišljenje o njenom karakteru. Dakle, ta strana njene ličnosti neće biti otkrivena.

Ona ne bi voljela da otkrije njenu formula za ljepotu ili ono što je čini lijepom. Ona želi da vjeruje da je ona prirodno zapanjujuća.

Ona ne želi da plati račun, čak i ako ona kaže da hoće. Ako je pustite da plati račun, bićete postepeno tretirani kao idiot.

Ona ponosno pokazuje svoja ljubavna pisma ili mejlove svojim prijateljima. Ona se osjeća sjajno kada to radi.

Njen bivši je važan za nju. Činjenica je da je uživala u život čak i prije nego što je upozala vas. Ona i dalje čuva neka iskustva, iako se ona ponaša kao da je stavila svoju prošlost sa strane. Žena će uvijek biti misterija i muškarci nikada neće biti u stanju da dekodiraju unutrašnje predjele.

Ona nikad ne otkriva koliko muškaraca je stvarno imala.

Ona ćesto upoređuje svoj status sa bivšim dečkom, procijenjuje da li je ona donijela pravu odluku.

Ona fantazira o drugim muškarcima kada ne provodi vrijeme sa svojim partnerom. Ne brinite i ovo je normalno.

Bez obzira na to koliko voli svoju sestru, njoj se neće dopasti ako hvale njenu sestru ispred nje. Ona može da djeluje normalno ali ona će se osvetiti kasnije. Njena sestra je njen suparnik.

Ona govori svojoj najboljoj prijateljici sve, čak i o stvarnoj veličini tamo dolje. Ne paničite. To je normalno.

Podijelite članak