Portal 072info

10 znakova da ste počeli da se odljubljujete

Da li je vaš manjak entuzijama u vezi sa stresom na poslu ili jednostavno univerzum pokušava da vam objasni da je vrijeme da produžite dalje.

Ukoliko su vam ovi znaci veoma poznati, vrijeme je da se ozbiljno zapitate da li ste počeli da se hladite.

1. Ukoliko njegove “bezobrazne” poruke više u vama ne izazivaju reakciju kao ranije i jednom rukom kucate mmm dok su vaše misli okupirane novom kolekcijom cipela Olivije Palermo, vrijeme je za rješavanje problema. Nije da cipele nisu važne, ali kada vam dragi pošalje seksi poruku, trebalo bi jedva da imate koncentracije da mislite na bilo šta drugo osim toga šta vas noćas čeka u spavaćoj sobi. Seks je jedan od važnih aspekata u vezi, ukoliko tu nešto ne štima pronađite uzrok. Što prije.

2. Želite da izlazite bez njega. To je u vezama sasvim u redu, vijreme koje izdvajate za provod sa drugaricama je neophodan (to svaka djevoja treba da zna), ali kada isključivo želite da izlazite bez njega, tu se već radi o nečemu drugom.

3. Bliži se njegov rođendan, a vama kroz glavu prolazi: „Jaoj ne ovaj vikend, u subotu sam isplanirala flašu vina i toplu kupku. Sa ugašenim telefonom.“

4. Kasno je, kod vas ste u stanu. Sve o čemu razmišljate kako želite da se ušuškate u krevet da spavate. Sa okrenutim leđima i izgovorom: „Dragi jako me boli glava.“

5. Kupujete nove cipele na štiklu samo zato što čete u njima biti više od njega. Na svadbi njegovog najboljeg druga iz djetinjstva.

6. Primećujete nesavršenosti na njegovom tijelu koje su vam do tad promicale. Kako? „Ok te dlake u nosu su grozne!“

7. Romantična večera ne može da se završi dovoljno brzo. Hm još jedna čaša vina? O daa.

8. Njegovi ciljevi postaju smiješni, ono što ste vidjele u njemu na početku veze se ispostavlja vremenom da nema veze sa realnošću. Vama treba muškarac.

9. One sitne navike koje su vam bile beskrajno slatke i simpatične su počele strašno da vas iritiraju.

10. On više nije prva osoba sa kojom želite da dijelite dobre vijesti. Ali ni one loše.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box