KAMBEROVIĆA POLJE Završni radovi na rekonstrukciji terena

KAMBEROVIĆA POLJE Završni radovi na rekonstrukciji terena

Radnici Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica privode kraju radove na rekonstrukciji dva betonska košarkaška i dva betonska odbojkaška terena na Kamberovića polju.

Oba košarkaška i jedan odbojkaški teren završeni su i već su izazvali veliku pažnju mladih u Zenici, gdje od osam sati ujutro pa do večernjih sati skoro da su tereni konstantno puni mladih koji se žele rekreativno baviti košarkom i odbojkom.

Posebno je teško u popodnevnim i večernjima satima doći na red kada je i najveća gužva. U narednih dan, dva, i drugi odbojkaški teren će biti završen, a u javnom preduzeću očekuju da on bude prava atrakcija u ljetnim danima jer će biti osvjetljen reflektorima i moći će se koristiti do kasno u noć.

Kako bi boravak mladima na ovim terenima učinili što ugodnijim, u prduzeću su učinili dodatni napor pa su postavili klupe za „rezervne“ igrače, te korito sa vodom za osvježenje što je naišlo na odoboravanje ne samo onih koji koriste terene, već i običnih prolaznika.

Pored rekreativaca terene koriste i škole košarke i odbojke.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE