11 GODINA SA VAMA: Novi dizajn 072info za još ugodnije čitanje vašeg omiljenog štiva! 

11 GODINA SA VAMA: Novi dizajn 072info za još ugodnije čitanje vašeg omiljenog štiva! 

Portal 072info je pravo osvježenje u svijetu internet medija, koji je uz pomoć profesionalne redakcije i novinara za rekordno kratko vrijeme zadobio povjerenje široke mase i danas opravdano slovi za najčitaniji i najutjecajniji internet portal u Zeničko-dobojskom, Srednjobosanskom kantonu i šire.

PRVI TEKST

Revolucija u svijetu internet medija, što je naša parola od osnivanja, počela je 29. marta 2013. godine, objavom vijesti da Zeničanka Amina Halilić putuje u Istanbul na liječenje.

Prvi tekst objavljen na portalu 29. marta 2013. godine

Za jedanaest godina djelovanja u internet medijima, 072info preuzeo je potpunu dominaciju nad medijskom scenom u Zeničko-dobojskom kantonu i šire.

Svojom požrtvovanošću, aktuelnošću, preciznošću, kvalitetnim vijestima i objektivnošću, Portal 072info je postao svakodnevno sredstvo informisanja miliona čitatelja, što ga čini najčitanijim i najutjecajnijim internet portalom u ZDK i šire. Osim toga, najpopularniji smo portal u ZDK i šire i na društvenim mrežama, o čemu svjedoče relevantni podaci.

Kada se radi o brojkama, 072info putem Facebooka prati preok 200.000 ljudi, a na Instagramu 17.000 ljudi. “Google Analytcs” mjesečno zabilježi i preko četiri miliona posjeta na portal, što nam osigurava neupitno lidersko mjesto u svijetu internet medija u ZDK, SBK i šire.

Zahvaljujući ogromnoj posjećenosti, do sada bilježimo saradnje sa više od 200 eminentnih firmi s područja Bosne i Hercegovine, što i ne čudi budući da smo po svim relevantnim statistikama idealan medij za produktivno oglašavanje!

Posebno smo ponosni što u dosadašnjem radu nismo objavili nijedan demant, nismo a za proteklih 11 godina napisali smo ili preuzeli od drugih medija preko 245.800 tekstova. Portali kojima smo konkurencija u proteklom periodu pokušali su nam prepisati gafove propalih internet projekata, poput najave zemljotresa – vijesti objavljenoj u vrijeme kada naš portal nije ni postojao, a 072info se može pohvaliti kako tokom dosadašnjeg djelovanja nema nijednu presudu za klevetu.

Upravo danas portal 072info slavi 11 godina od svog postojanja, a svakodnevnim porastom čitatelja i ljudi koji nas prate na društvenim mrežama, 072info udario je čvrste temelje liderstva u svijetu internet medija koji djeluju u Zeničko-dobojskom, Srednjobosanskom kantonu i šire!

NOVI DIZAJN

Tim povodom, odlučili smo našim milionskim čitateljima pokloniti novi, ljepši, pregledniji dizajn portala, što će čitanje vijesti na vašem omiljenom portalu postati još veći užitak. Hvala na povjerenju koje nam ukazujete iz dana u dana, uz poziv da i dalje ostanete uz najčitaniji medij u ZDK, SBK i šire…

Nastavljamo revoluciju u svijetu internet medijima…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica