Portal 072info

12 EROGENIH ZONA Uzbudite ga tako da vas nikad ne zaboravi!

Muškarci su veoma osjetljivi na ovih 12 erogenih zona. Bitno je da znate šta radite u krevetu. Donosimo vam listu njegovih erogenih zona. Svakako ih testirajte što prije!

1. Unutrašnja strana bedara

To su jako osjetljiva područja, jer se nalaze blizu njegovog ponosa. Time ga brzo možete navesti na seks. Pokušajte ga nježno dirati i grickati i zapalićete ga.

2. P – tačka

Ime je dobila po prostati, to je mala kvržica koja se nalazi u anusu, čijom stimulacijom vaš frajer može doživjeti divlje orgazme. S razlogom se zove “muška G – tačka”.

3. Bradavice

One su takođe vrlo osjetljive, ali su često previše zanemarene. Gricnite ih i čekajte reakciju, ali pritom nemojte biti pregrubi.

4. Međica (perineum)

To je područje bogato nervnim završecima koje se nalazi između genitalija i anusa. Istražite ga svojim prstima ili jezikom i napalite ga.

5. Uši

Uši su glavna erogena zona za muškarce. Sisajte, ližite i nježno grickajte njegovo uho oko njegove ivice.

6. Usta

Nemojte podcjenjivati njihovu moć, družite se s njima dovoljno dugo.

7. Mošnice

To je jako osjetljivo i često zanemareno područje tokom seksa, provjerite posvećujete li mu dovoljno pažnje, pomazite ga malo.

8. Bočne strane glave penisa

Ovo je najveća erogena zona u cijelom telu, stoga većinu svojih napora utrošite upravo tamo.

9. Vrat

Budite njegova seksi vampirica. Polagano ga grickajte i ljubite po vratu i izludite ga.

10. Unutrašnja strana koljena

To područje je većinom bez dlaka pa je samim time i osjetljivije. Tokom predigre laganim kružnim pokretima prelazite mu po tim područjima.

11. Donji dio stomaka

Područje ispod pupka je vruća zona, jer je jako blizu genitalijama. Dakle, što čekate? Dodajte nekoliko razigranih poljubaca i povećajte seksualnu napetost.

12. Stopala

Pete na stoplima su okidač za seksualno uzbuđenje. Zašto mu ne priuštiti seksi masažu stopala?

Podijelite članak