seksacica
AUTOR: H.D.
DATUM: ruj 24, 2021 @ 22:50
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Džulijet Erera (35) iz Australije kaže da je obećala sama sebi da će se suzdržavati od seksa nakon vjerskog iskustva koje je iskusila tokom putovanja u Indiju, gdje je upoznala jednu hrišćanku koja ju je “prosvijetlila”.

Tad je bila “hipi djevojka” koja se bavila jogom i reikijem.

“To se promijenilo kad sam upoznala tu ženu, hrišćanku. Molila se za mene i doživjela sam lijepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje vjersko putovanje. Odlučila sam prestati uzimati droge i piti, suzdržavati se od polnih odnosa i potpuno promijeniti svoj karakter”, ispričala je Džulijet koja je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u australijskoj varijanti reality showa “Neženja”.

Priznala je da joj mnogi momci nisu vjerovali da živi bez seksa.

“Kad bih momcima rekla da ništa od seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe pitati: ‘O Bože, zašto me niko ne čeka? Jesam li dovoljno dobra?. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata”, prisjetila se.

“Imala sam osjećaj kao da sam nevina. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo se naviknuti na seks nakon toliko godina. I dalje se osjećam kao djevojka koja je tek počela to raditi. Morala sam tražiti lekcije od prijatelja i gledati sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna da s nekim budem gola”, rekla je. 

“Gledala sam prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete… pa sam i ja tako vježbala na podu”, dodala je, a prenosi “The Sun”.

LIDER