DUBROVNIK ZENICA: U petak 4. Međunarodni salon vina „VINOZEUS“

DUBROVNIK ZENICA: U petak 4. Međunarodni salon vina „VINOZEUS“

DUBROVNIK d.o.o. Zenica, organizuje  4. Međunarodni salon vina „VINOZEUS“, koji će se održati  u hotelu Dubrovnik,  07. aprila 2017. godine od 16h – 22 h.

Salon predstavlja nastavak naše misije na promociji konzumacije vina, koju uspješno provodimo već 16 godina u objektima: restoran Dubrovnik,  hotel Dubrovnik, restoran Trubadur i vinoteka Barrique.

Cilj nam je  unapređenje i podizanje „vinske kulture“ u našem okruženju, tačnije na prostoru centralne Bosne, obzirom da slične manifestacije ovog tipa ne postoje u ovoj regiji.

Uz vinarije, svoje će delicije predstaviti izlagači u segmentu gastronomije, prije svih proizvođači domaćih sireva i suhomesnatih proizvoda.

Obzirom da su prethodna tri salona po riječima izlagača i posjetilaca među najbolje održanim salonima ovog tipa u regionu, nadamo se da će četvrti biti još bogatiji kako brojem izlagača tako i posjetiocima.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu za gostovanjem na pomenutom salonu te da u Vašem mediju objavite reportažu nakon održanog salona.

Detalje sa prethodna tri salona možete pogledati na zvaničnom sajtu salona: www.vinozeus.com

Iskreno Vas pozdravljamo i pozivamo da uzmete učešće na 4. Međunarodnom salonu vina „VINOZEUS“ u Zenici, gradu u srcu Bosne i Hercegovine.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE