AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Znate li po čemu je poznat 13.12.’14 godine i šta će se upravo tada desiti? Pojavit će se na koga niko neće biti imun.Bliži se polako ali sigurno ovaj dan, dan kada će biti prezentiran “Pakt sa đavolom”, dan koji će promjeniti našu muzičku scenu. “Pakt sa đavolom” je ime albuma poznatog sarajevskog hip-hopera Jasmina Fazlića poznatijeg kao Jala i Amara Hodžića koji nosi umjetničko ime Buba Corelli. Naši hip-hop predstavnici udružit će svoj talenat, rime i muziku i prezentirati nešto do sada neviđeno.

“Ovo nije moj grad, od kada bez tebe sam, živim al ne postojim…” To je dio novog singla koji smo premijerno predstavili prije nekoliko dana i napravio je pravo ludilo. Društvene mreže, tv i radio stanice – sve je preplavljeno pjesmom “Bez tebe” a reakcije su i više nego pozitivne. Naš stil smo nadogradili malo modernijim zvukom što je raja odlično prihvatila. Očekujte neočekivano 13.12.’14.” izjavili su Jala i Buba Corelli.

Album “Pakt sa đavolom” ponosno predstavlja Tempo production i RedEye Vision. Album sadrži 13 pjesama. Muziku, tekst i aranžman potpisuju Jala i Buba Corelli. Zbog čega je izabran baš ovaj datum i zašto ima baš 13 pjesma otkrit će nam se uskoro.