Portal 072info

13 seksualnih prekršaja zbog kojih ćete završiti u zatvoru

zatvor

Smatrate da bi akrobacije koje neki ljudi izvode van kreveta trebalo da budu zakonom zabranjene? Nećete vjerovati, ali možda negdje i jesu.

Od upaljenog svjetla do seksualnih igračaka, širom svijeta se možete naći iza rešetaka zbog stvari za koje ste bili sigurni da su samo bezopasna zabava.

Provjerite u kojim su državama neki od seksualnih užitaka – kažnjivi.

Ujedinjeni Arapski Emirati
U Dubaiju će vas bilo kakvo javno pokazivanje emocija, čak i poljubac u obraz, koštati 10 dana u zatvoru. Oboje.

Urugvaj
Ako vas uhvate u krevetu s tuđom ženom, zakon dopušta njenom mužu da vas oboje ubije. Ili vas kastrira, a njoj odseče nos.

Utah
Kao i u većini zemalja ilegalno je ženiti blisku rodbinu… Ali ovdje – samo prije starosti od 65 godina (ili 55, ako se dokaže da su obje strane neplodne).

Španija
U svakom slučaju sigurnije vam je da popijete koktel “Sex On The Beach”, nego da ga praktikujete. U Španiji su igrice na plaži zabranjene i mogu vas koštati i do 75.000 eura.

Teksas
Možete posjedovati maksimalno šest vibratora – fioka puna igračkica smatra se prekršajem, koji će vas koštati do 4.000 dolara i/ili zatvorske kazne do jedne godine.

London
Seks na parkiranom motorciklu!? Ne-ne… Isto tako, ne nudite seks nepoznatim ženama, jer će vas to odvesti direktno u zatvor, a možete očekivati i kaznu od 250 dolara.

Flint, Mičigen
Preniskim nošenjem pantalona, gdje je pogledima izloženo vaše donje rublje, zaradićete stotinjak dana zatvora i novčanu kaznu od 500 dolara.

Švedska
U kabinama za fotografisanje zabranjeno je slikanje cijelog tela, ali do struka, čak i u toplesu – nema problema.

Kalifornija
Protivzakonito je da bilo koji od partnera doživi orgazam prije drugog – za vrijeme predigre. Savršen izgovor da se predigra preskoči i odmah bacite na posao.

Mađarska
U Budimpešti je seks dozvoljen samo u mraku. Čak i u vašem domu, sa sopstvenom suprugom.

Virdžinija
Ne varajte. Preljuba će vam osim gnjeva prezrene žene donijeti i kaznu od 250 dolara.

federalna.ba/b92.net

Podijelite članak