15 razloga zašto je dobro hodati sa medicinskom sestrom!

zastojedobrohodatismedicinskomsestrom

Imati medicinsku sestru za svoju partnericu ili partnera u vezi je odlična stvar, i to mi, medicinske sestre – medicinski tehničari jako dobro znamo, zar ne?! Bilo bi dobro da se same podsjetimo zašto, kao i da podsjetimo našeg partnera ili partnericu, zašto je dobro biti u vezi sa medicinskom sestrom – medicinskim tehničarem!

1. Medicinske sestre vole ugodan život, usmjereni su prema ciljevima i budućnosti

Ovo su jako važne kvalitete koje posjedujemo, a koje su važne svima koji traže partnera za ozbiljnu vezu. Idealno za one koji traže one koji znaju što žele i imaju plan kak odo tamo stići.  To osigurava i stabilnost u vezi.

2. Medicinske sestre su RADNICI!

Medicinske sestre se jako narade kako bi završili svoju školu, unaprijedili svoje znanje, kao i usavršavali se svakodnevno. A narade se jako puno i na svome poslu. Veliki su radnici i cijene rad. I u vezi je važno i na vezi raditi i na odnosu koji želimo izgraditi. Tako da potencijalni partner može biti siguran da će se medicinska sestra potruditi i raditi na svojoj vezi kao što zdušno radi i na svom poslu i u svemu ostalom.

3. Medicinske sestre znaju slušati i čuti, sa razumijevanjem i strpljenjem

Naš posao nas je naučio i zahtjeva da slušamo i da čujemo potrebe potrebitih. To je naš način i rada i svakodnevnog posla i tako i života. Mi smo ekperti u stavljanju u tuđe situacije kako bi ih najbolje razumjeli, njihove potrebe i probleme, a kako bi smo ih riješili. Tako i hodanje i gradnja kvalitetne veze zahtjeva strpljenje, razumijevanje kao i dobre tehnike slušanja.

4. Medicinske sestre su suosjećajne

Ne samo da smo odlični slušači, nego smo osposobljeni da se nosimo sa teškim situacijama. Uvijek ćemo “biti tu kad treba”!

5. Ne zamaramo se sitnicama

Kada se brineš za teško bolesne pacijente po cijele dane, prljavo posuđe u sudoperi ili podignuta daska u toaletu (još gore zapišana) nisu veliki problemi za nas.

6. Medicinske sestre nose sa situacijama života i smrti svakodnevno.

Nosimo se sa stresnim situacijama koje bi neke druge ljude izludile bez ikakvih problema i nakon kojih i dalje imamo smiješak na licu. Stres za nas je životni suputnik.

7. Vidjeli smo sve dobro, loše ili ružno vezano uz ljudsko tijelo

Ništa nas ne može iznenaditi, šokirati ili nam se gaditi. Još važnije, odavno se ne smijemo bilo kojoj pojavi, veličini ili izgledu vezano uz ljudsko tijelo.

8. Ne smetaju nam prljavi poslovi po kući

Kada mijenjaš i sređuješ bolesničke krevete dulje vrijeme u bolnici, nema posla koji smatraš prljavim po svojoj kući.

9. Imamo neka cool radna pomagala sa kojima bi se partneri možda mogu poigrati (koristiti s oprezom ;-) )

10. S medicinskom sestrom imaš i besplatne medicinske savjete i skrb, čak i za njegovu / njenu obitelj

11. Jako smo dobre u kupanju u krevetu i spremanju kreveta.  Koji drugi profesionalci ili zanimanje se može pohvaliti ovakvim vještinama?! Dodaš li tomu noćni način kupke, nema toga tko ti može omogućiti nšto bolje, zar ne?

12. Izvrsni smo u rješavanju problema glavobolje ili gripe i sličnih zdravstvenih problema. Uz dodatnu srkb!

13. Nijedan nam multipraktik nije ravan u istovremenom obavljanju više poslova!

14. Izgledamo odlično u našim radnim uniformama!

15. Kao naš partner ili partnerica, biti ćeš ponosan ili ponosna reći da hodaš sa medicinskom sestrom – medicinskim tehničarem, zar ne?!

Ova lista bi mogla biti puno duža, a ti sama/sam podijeli svoje razloge sa svojim partnerom / partnericom, zašto je dobro biti u vezi sa medicinskom sestrom – tehničarom, a ova lista će zasigurno biti od pomoći.

msmt.info