Portal 072info

16 znakova da vam je očajnički potreban godišnji odmor

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako se pronađete u najmanje jednoj stavki, potrudite se da organizujete sebi odmor! Potreban vam je!

1. Kada se probudite iz vas izađe nedefinisani zvuk, sličan zavijanju, koji može da se prevede kao “mrzim svoj život“. Jer još jedan dan počinje i vi morate na posao i stvari će se desiti i na kraju će život proći.

2. Šef vas tjera da odete na godišnji, jer morate po zakonu, iako ste zabravili da na to imate pravo. Ti slobodni danu vam djeluju toliko dragocjeno da vam je nekako žao da ih potrošite, a ionako pred odmor morate da odradite toliko posla da vam se više isplati da jednostavno, konstantno radite.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

3. I onda vam istekne vrijeme za korišćenje starog odmora. I onda vam dođe da vrištite na sav glas.

4. Odlazak u obližnji bar na pauzu za ručak vama djeluje kao luksuzno putovanje na Jamajku. Tropski vjetar u Kosovskoj ulici čini da se osjećate ponovo živo? Sendvič sa tunjevinom je bolji od bilo kog koji ste ikada probali? Espreso je ukusniji od onog u Rimu (ne kao da ste probali taj iz Rima, ali svi kažu)? Dođe vam da pošaljete razglednicu mami? Odaaavno vam se nije dijelio ništa zabavno u životu!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

5. Kolege vam neopisivo idu na nerve, iako ih zapravo gotivite. Ana je stvarno kul i divna, ali ne mooogu više da je gledam!

6. Imate poriv da pretučete kolege koje zapravo ne gotivite. Još jedan dan i postaćete glavna vijest u hronici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

7. Razmišljate o online upoznavanju dečka, jer ste čuli da se za vjenčanje dobijaju neki slobodni dani. Koliko ono, pet? Dva? Deset? Ma nebitno.

8. Na desktopu vam je fotka sa onog nezaboravnog ljetovanja iz 20… koje? Da, bilo je baš davno. Prije neke tri… ne, četiri… ma, ko će još da broji godine!

9. Ona četiri dana što ste spojili za 1. maj vam pomažu da ipak vjerujete da pravda postoji. More je ionako precenjeno, nekoliko dana u Vrnjačkoj banji je zakon. Da.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

10. Iskreno vjerujete da će porodični sladoled bar donekle nadoknaditi činjenicu da se niste mrdnuli od radno stola od prošle decenije. A onda počne da vas grize savjest zbog sto hiljada kalorija koje ste unijeli, stomak vam se naduje, a vi se i dalje niste utješili

11. Uklanjate sve Fejsbukk prijatelje koji su već počeli da kače fotke sa mora. Ova Marina mi ionako ide na nerve. “Hide”.

12. Počinjete ozbiljno da budete bijesni i na sve one vesele, tipa carpe diem, statuse i tvitove. Da, razmišljaj pozitivno i sve će biti ok. Da, to će pomoći i da mi firma poveća platu i da više ne bude gužva u 16ici. Da ne zaboravim, upoznaću visokog crnog muškarca koje će me povesti na ljetovanje iz snova i imenovati jednu zvijezdu po meni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

13. Ozbiljno se plašite da ćete kada jednom odete na taj odmor, do te mjere flipnuti, da se više nikada nećete vratiti. U stvari, oduvijek sam željela da pravim narukvice od perlica i prodajem ih pored plaže sa ovim zanimljivim ljudima u hipi majicama i dredovima u kosi.

14. Kada malo bolje razmislite posao na prekookeanskom brodu ili one work and travel varijante uopšte nisu tako loše. Nekada ste bili cinični prema tim ljudima kojima su potrebne isfabrikovane avanture kako bi mislili o sebi kao o zanimljivim osobama. Sada im zavidite.

15. Trudite se da vam vikendi što više liče na godišnji odmor. Sjedite na terasi u bikiniju, napijete se u 2 p.m, idete u grad bez brushaltera. Totalno ste otkačeni, kao da ste na moru. NOT.

16. Nedjeljom vas hvata neopisiva nervoza i ne možete zapravo da se opustite, jer znate šta vas sutra čeka. Ali ponedjeljak stvarno nije kriv za vaše probleme.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ok, ne bismo dalje da vas podsjećamo koliko ste očajni – jednostavno tražite taj odmor!

zenskikutatk.rs

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME