873x400 90 2
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Internet / Zabava

Dvejn Džonson (Dwayne Johnson)  “The Rock” službeno je najpraćeniji Amerikanac na Instagramu, s preko 200 miliona pratilaca.

Ono što ga čini najomiljenijom osobom na Instagramu je raznovrstan sadržaj koji svakodnevno objavljuje. Njegov profil prepun je selfieja u teretani koji pokazuju zašto je dobio nadimak “The Rock”.

Svojim pratiteljima dokazuje da nema opravdanja kada je u pitanju briga o vlastitom tijelu, ali i o obitelji.

– Iako sam na medenom mjesecu, nakon što sam smjestio svoje djevojke u krevet, odlazim vježbati. Nema opravdanja –  napisao je ispod jedne fotografije.

Jedina stvar koju možda voli više od vježbanja je pokazivanje svog isklesanog tijela. Fanove svakodnevno izvještava o svom napretku, a oni u realnom vremenu mogu pratiti kako “The Rock” postaje veći nego ikada, što se pokazalo kao vrlo zanimljivo za pratitelje.No nije sve u dizanju utega. “The Rock” ima i svoju nježniju stranu. Često objavljuje fotografije sa životinjama. 

No ono u čemu pratitelji najviše uživaju su fotografije i snimke s njegovom obitelji. “The Rock” i njegova  supruga Loren Hezina (Lauren Hashian) su roditelji kćerki Jasmine i Tiane, a iz prethodnog braka Dejn ima i 18-godišnju kćerku Simone.