2014. GODINA TURBULENTNA: Zeničani očekuju promjene u 2015. (VIDEOANKETA)

2014. GODINA TURBULENTNA: Zeničani očekuju promjene u 2015. (VIDEOANKETA)

Ispraćena je 2014. godina, a koja je u najmanju ruku bila turbulentna za građane Bosne i Hercegovine. Ponajviše asocijacija na proteklu godinu bude protesti ali i prirodna katastrofa, kada su građani pokazali jedinstvo i humanost.

Ipak, rijetki si u oni koji će pored navedenih loših dešavanja iz 2014. godine pamtiti neke ljepše događaje poput koncerata u Gradskoj areni Zenica i drugih uspješnih kulturno-zabavnih događaja.

Zeničani i Zeničanke od nove 2015. godine, a iako je ona u Zenici krenula krajnje burno budući da je 01. januara pronađen smrznut beskućnik, uvečer je došlo do požara u prvom soliteru na Odmutu, a trećeg dana nove godine desila se teška saobraćajna nesreća, očekuju promjene. Na prvom mjestu tu su želje za popravljanje situacije u državi, nova radna mjesta, bolji uslovi za život, ali ima i onih koji su mišljenja kako nova baš kao i prethodna godina neće donijeti ništa novo.

U nastavku pogledajte nedjeljnu anketu portala 072info, a u kojoj vam novinarka Adla Abazović i kamerman Ahmed Jašarević donose prilog sa ulica grada Zenice pitajući građane kako komentarišu prethodnu i šta očekuju od nove 2015. godine?!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE