22-godišnji Nikola završio na respiratoru: U kritičnom je stanju

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Navijač Partizana Nikola Ž. (22) koji je teško povrijeđen u tuči koja se dogodila prije dvije noći na Novom Beogradu i dalje se nalazi u teškom stanju na respiratoru, sa povredama glave

Inače, u sukobu „grobara“ i „delija“ pretučen je i njegov mlađi rođeni brat (13), koji je dobro, piše Blic.

Podsjetimo, tuča je nastala u srijedu uveče u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kada su navijači Zvezde napravili sačekušu navijačima Partizana.

Na licu mjesta zatečeni su sa povredama V.Ž (13), M.B. (16), O.K.(17), N.P. (30), Nikola Ž.(22) i L.N. (15). Policija je zetkla i automobil „pežo“ sa razbijenim prozorom, koji je vozio povređeni Nikola Ž., kao i „hjundai“ sa razbijenim prednjim i zadnjim vjetrobranskim staklima.

U neposrednoj blizini, na livadi i u kontejnerima pronađene držalice za sjekire sa tragovima krvi, a na licu mjesta ima tragova krvi i stakla.

V.Ž. (13) izjavio da su oni navijači Partizana, a da su ih napali navijači Zvezde, kako je rekao napadači su imali crveno-bijele maske i oni su iz Surčina i Zemuna.

Policija uhapsila 12 osoba

Prema informacijama koje posedujemo policija je juče uhapsila 12 osoba, među kojima je petoro maloljetnika.

Kako saznaje „Blic“, privedeni su P.N. (30), B.M. (16), P.P.(22), M.A. (23), J.M. (23), L.L. (24), G.D. (25), među kojima su i pet maloletnih lica. Za ostalim akterima tuče se još uvijek traga.

PROČITAJTE JOŠ