Screenshot 4 10 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Trogodišnjem dječaku koji je dva dana prije Božića pronađen napušten na groblju sa svojim psom, zajednica u suradnji s policijom vratila je osmijeh na lice brojnim poklonima koje su prikupili za njega.

Zajednica u Ohiju digla se na noge nakon što je 23. 12. objavljeno kako je policija pronašla 3-godišnjeg dječaka. Svjedokinja je rekla policiji kako je uočila dječaka, identificiranog kao Tony, kako trči za plavim automobilom dok je vozilo odmicalo od groblja, prenosi Fox News.

Tony je smješten u udomiteljsku obitelj u okrugu Medina. Istražitelji su pronašli njegove roditelje, a iz centra su priopćili kako je otac bio “vrlo kooperativan”.

Dječakov otac nazvao je policiju nakon što je član šire obitelji vidio fotografiju njegovog sina koju su objavili lokalni mediji i obavijestio ga. Rekao je istražiteljima da je dječak bio kod majke u vrijeme kad je napušten.

Tonyjev otac i policija vratili su se na groblje i uhvatili psa. Optužnica protiv dječakove majke nije podignuta.

Dječakova priča ljudima je slomila srce i mnogi su odmah poklonima odlučili barem malo razveseliti dječaka. Na Facebooku policija je objavila fotografiju prikupljenih poklona te zahvalila zajednici.