Portal 072info

3-GODIŠNJU DJEVOJČICU SPASIO FACEBOOK: Njena majka objavila sliku, a onda od prijatelja dobila šokantnu informaciju

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rylee-Taylor

Kada je Tara Taylor iz Tennesseeja na Facebooku objavila fotografiju svoje kćeri Rylee, vjerojatno je očekivala nekoliko “lajkova” i komentara svojih prijatelja, ali zasigurno ne i dijagnozu vrlo rijetke bolesti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon što je Tara objavila fotografiju trogodišnje kćeri, dvoje njezinih prijatelja primijetilo je kako je u lijevom djetetovu oku svjetlost jača.

Većina ljudi bi pomislila da je riječ samo o jakom odsjaju bljeskalice fotoaparata, no srećom, ovi prijatelji su znali što bi to moglo biti. “Hej, sigurna sam da nije ništa, vjerojatno je samo bljeskalica, ali tvojoj kćeri se jedno oko više sjaji pa bi to možda trebalo provjeriti, možda ima problem s tim okom”, napisali su Tari prijatelji.

Tara je odlučila poslušati savjet i odvesti kćer liječniku i doista, on je djevojčici dijagnosticirao rijetku bolest oka koja može uzrokovati gubitak vida, no, ako se dijagnosticira na vrijeme, to se može spriječiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Liječnici navode kako je glavni problem kod ove bolesti što djeca ne žele reći da imaju problem s jednim okom pa se bolest otkrije tek kada imaju problem s oba.

Bolest se većinom otkrije na neobične načine, a među njih se može ubrojiti i ovaj slučaj. Tara je izjavila kako je zahvalna prijateljima što su pomogli i time spriječili razvoj bolesti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Doznajemo.com/cazin.net

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME