3 najgore vrste poljubaca koje bi svi trebali izbjegavati

3 najgore vrste poljubaca koje bi svi trebali izbjegavati

Rutinski poljubac

Poljubac s vrata, odnosno onaj koji pri ulasku u stan ili na dogovorenom susretu već refleksno i bez osjećaja uputite partneru zapravo se uopće ne računa. Takav poljubac opisuje naviku i ima jednaki učinak kao i obični pozdrav ‘bok!’

Sljedeći puta kada se nađete s partnerom sjetite se ovih riječi i pokušajte se barem na sekundu ili dvije zadržati na partnerovim usnama i odmah ćete osjetiti jedan mali, ali slatki osjećaj ugode na kojem će vam i partner biti zahvalan.

Namješteni poljubac 

Trenutak kada vam se partner približava da vam pokloni poljubac, a vi refleksno namještate obraz opisuje ovu vrstu poljupca u kojem baš i nema osobitih osjećaja. Iako poljubac u lice, nos ili ćelo može biti vrlo simpatičan i strastven te opisuje povjerenje i naklonost, spomenuta reakcija daleko je od toga jer govori ‘nisam raspoložena’.

Copy

Sljedeći puta kada se nađete u spomenutoj situaciji okrenite glavu prema partneru i iznenadite ga simpatičnim, spontanim poljupcem u usne koji će vas oboje u trenu oraspoložiti.

Zračni poljubac

Trenutak kada napuštate prostoriju i na rastanku s metar ili dva udaljenosti skupite usne i pošaljete brzinski zvučni poljubac. Riječ je o najhladnijem mogućem poljupcu koji nikako ne bi trebao biti upućen partneru. Osim što nema nikakvog fizičkog kontakta ovakav ‘izljev’ nježnosti opisuje refleksnu, brzinsku reakciju ‘pa -pa!’.

Sljedeći puta kada se uhvatite u spomenutoj situaciji vratite se na sekundu do partnera i poljubite ga od srca. Osim što će ostati iznenađen vaš partner će itekako osjetiti vaše emocije.

 

Prethodni članakOTKRIVENA TAJNA MISTERIOZNOG ZELENOG POTOKA kod Zenice: Mještani uznemireni, ali…
Sljedeći članakIlegalnu kamagru iz Indije prodavali u BiH