Instagram djeca
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Internet / Zabava

Britanska internetska trgovina za bebeBella Baby, analizirala je profile nekih od najpopularnijih dječjih Instagram zvijezda na svijetu, koje redovito dobivaju sponzorske ugovore i sarađuju s poznatim brendovima, kako bi utvrdili koliko oni zarađuju po objavi.

Sastavili su listu djece koja najviše zarađuju na Instagramu, sa sedmogodišnjom Everleigh Rose LaBrant iz Los Angelesa na prvom mjestu.

Bella Baby procjenjuje da može zaraditi do 30.000 KM po objavi, zahvaljujući tome jer imaju više od pet miliona pratioca i prosječno 590.403 lajkova po objavi.

Everleigh Rose Soutas 

Instagram stranicu sedmogodišnje Everleigh Rose Soutas vodi njena majka, modna blogerica i fotografkinja Savannah LaBrant iz Los Angelesa.

Može se pohvaliti s 5,1 miliona pratioca, a ima i svoj YouTube kanal. Everleigh može dobiti između 17.000 i 30.000 KM za sponzorisanu objavu, privlači u prosjeku 590.403 lajka po objavi i ima stopu angažmana od 11,39 posto.

Everleigh u objave često uključuje mlađu sestru Posie Rayne LaBrant, koja ima 1,7 miliona pratioca, a tek joj je godina dana.

Dvojac redovito pozira u slatkim ogrtačima dok je Everleigh nedavno počela dijeliti plesne videe.

Obitelj Stauffer

Slatke blizanke Emma i Mila Stauffer, petogodišnjakinje iz Arizone, zvijezde su Instagram računa njihove majke Katie Stauffer, a procjenjuje se da zarađuju od 12.000 do 19.000 KM po sponzorisanoj objavi.

Katie, koja je udana za Charlesa, pokrenula je stranicu nekoliko godina prije nego što su se djevojčice rodile, ali sada je poznata zbog kreativnih fotografija Mile i Emme, prenosi 24sata.hr.

https://www.instagram.com/p/B6PK4f5hM8u/?utm_source=ig_embed

Porodica ima četiri miliona pratitelja i u prosjeku 64.075 lajkova po objavi.

Blizanke imaju još troje braće i sestara, Kaitlin, Charlesa Jr. i Finna, a porodica je nedavno s Walmartom pokrenula i asortiman dječje odjeće.

Alaïa Marie McBroom 

Jednogodišnja Alaïa ima svoj profil na Instagramu s 2,8 miliona pratitelja.

Procjenjuje se da po objavi može zaraditi od 9.000 do 16.000 KM i privlači prosječno 722.359 lajkova, što je potaknuto popularnim YouTube kanalom njezinih roditelja ACE Family.

Profil na Instagramu dobila je već drugu sedmicu nakon rođenja.

Ava Marie Foley

Kći YouTube zvijezde Michelle Foley, preslatka Ava, sedmogodišnjakinja iz Kalifornije, ima preko 816.000 pratitelja, a procjenjuje se da zarađuje između 3800 i 6700 maraka po objavi.

Eva ima i zajednički profil na Instagramu s prvom na listi Everleigh Rose Soutas, koji se zove foreverandforava i ima 1,1 miliona pratitelja, a vode ga njihove majke.