37. Biciklističke trke oslobođenja Zenice

37. Biciklističke trke oslobođenja Zenice

biciklistiOdržana je prva sjednica organizacionog odbora tradicionalne 37. Biciklističke trke oslobođenja Zenice i 19. po redu trke koja će se bodovati za brdsko prvenstvo BiH, Zenica – Smetovi.

Precizirano je da će start trke i njeno održavanje biti 17. avgusta. Pozivu na sastanak organizacionog odbora odazvalo se svih 13 pozvanih javnih radnika koje predovdi predsjednik Organizacinog odbora, načelnik Husein Smajlovic.

Svi pozvani članovi su prihvatili ovaj angažman i može se ocekivati da će ovogodišnja 37. trka biti najbolje organizovana do sada. Službeno prijavljivanje za učesće u trci počelo je od 22.07.2013. godine kod predsjednika Biciklistickog kluba Zenica, ujedno i člana organizacionog odbora, profesora Ante Jozića.

Po ostvarenim kontaktima i zainteresovanosti za učesće na tradicionalnoj 37. biciklistickoj trci oslobodjenja Zenice očekuje se dolazak oko 150 takmičara kako iz domaćih klubova, tako i takmičara iz Italije, Madjarske, Austrije i već tradicionalnih učesnika iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore. 

rtvze.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica