Portal 072info

4 greške zbog kojih si i dalje slobodna djevojka

Kada se pogledaš u ogledalo shvatiš da ti ništa ne fali – lijepa si, zgodna si, lijepo obučena, vodiš računa o tome da su ti šminka i frizura uvijek na mjestu. Ipak, iz nekog razloga si singl i ne znaš u čemu griješiš.

Odgovor se može naći u nekom od ova 4 razloga koja često umiju da otjeraju momke.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
  • Očekuješ da će te muškarac spasiti – Upamti da moraš da naučiš da funkcionišeš sama. Čak iako pronađeš nekoga ko će biti ‘rješenje za sve tvoje probleme’, šta će se desiti kada taj neko ode? Vratit ćeš se na staro i tako u krug. Ti si samostalna i jaka žena, mnogo jača nego što misliš, i možeš sama da se uhvatiš u koštac sa bilo kojim problemom ili životnom situacijom. Muškarac ti je potreban, da, ali ne onaj koji će te gurati kroz život nego onaj koji će ići u korak sa tobom.
  • Previše se trudiš da ne budeš singl – Muškarci umiju da ‘namirišu’ ovakve žene i bježe glavom bez obzira od njih. To nikako ne znači da treba da ‘tvrdiš pazar’ i glumiš nedodirljivu. Ukoliko ti se neko dopada to mu pokaži. Ali muškarci, ipak, vole da osvajaju i one koje im se same bacaju pod noge ne predstavljaju nikakav izazov. Uostalom, u vezama najbolje funkcionišu one žene koje sasvim normalno funkcionišu i van veze, jer ih ona ne izbacuje iz ravnoteže.
  • Požuruješ stvari – Okej, sasvim je prirodno da ne želiš da se zavlačiš sa nekim ko ne zna šta želi od tebe, ali moraš i da razmisliš o tome da li prebrzo očekuješ od nekoga da shvati da si ti ona prava. Pusti ga da te upozna i da bude siguran u tebe, prije nego što ga pritisneš velikim riječima i očekivanjima.
  • Stavljaš ga u centar pažnje – Obasuti nekoga pažnjom je nešto najljepše što možeš da učiniš za nekoga, ali ako negdje usput izgubiš sebe i pregaziš preko svih svojih potreba, uskoro će i on slijediti tvoj primjer i uraditi isto. Zapamti, ako staviš sebe na drugo mjesto, nemoj da se čudiš ako to uradi i on.

Index.hr

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME